Arkadaşlar Ttnet Müşterisiyim yıllardı ve bulundugum semtte alt yapı çalışması aylardır sürüyor ve çokkez bağlantı sorunları yaşanıyor yani internetim çok yavaş bazen haftalarca giremiyorum bana önerileriniz nelerdir yani telefon kablosuna bağlı kalmadan internete girmek istiyorumve tabiki sınırsız bir paket almak istiyorum ankanet diye bişe buldum ama deniyenler var mı bilmiyorum
ankanet gibi uydu ile nete girme vs bilgileri paylaşırsanız sevinirim ttneti bırakmanın zamanı geldi sanırım önerilerinizi bekliyorum..
Hocam aynı dertten muzdaribiz. Sanırım biz de işler şöyle işliyor. TTnet en kazık olan hep interneti kopan bize sıkıntı veren ama çoğumuz da TTNET var , Örneğin Turkcell kampanyası olmayan en pahalı tarifeleri olan ama gidip yine çoğu Kişi Turkcell kullanıyor. Bilmiyorum sanırım birilerinin bizi yolması hoşumuza gidiyor. TTnet'in dışında başka bir firma önerdiğimizde onu kullanacaksınız 1-2 sorun gelecek (ttnet kadar olmasada) o sorunlardan sonra lanet olsun böyle işe diyip tekrar TTnet'e döneceksiniz