inanin hocam bugun servisden indim dedim surdan şirinevler meydanına geçim cakmak gazi falan alım dedım ara sokakdan gecerken yerde 10tl buldum inanın cebime koyma utandım ınsanlar nasıl bukadar arsız olabılıyor anlamadım burda surıyelı cocuklar var ellerı açik devamlı para isdıyorlar verdım kız cocuguna parayı içim rahatladı demek ben o parayı cebıme atsaydım bugun 500 tl yerıne su içiyor olacaktım atalarımız bir soz vardır verılmıs sadakat varmıs bizımde oyle oldu galiba mener allah karsıma çıkardı denk geldı vallahı yoksa gerçekten dolandırılmısdık
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:08:41 -->-> Daha önceki mesaj 01:00:57 --
aracı kullanmaktan ziyade 5dk ayırıp satıcı profilini incelemen yeteli olucaktır.
satıcı profılını ıncelesen nolur herkes once para sonra iş dıyor once iş sonra para olsa olmuyormu saten param yoksa ne diye işle ugrasacam iş verıyon bırde iş verdıgın ınsanın arkasında kosuyon saten burda herkes artık iş yapamakdan dertlı dogru duzgun işinı yapan nadır ınsalar var herkes işinı duzgun yapsa ticaret artar ama olmuyor işte hem para verıyom hem paranla rezıl oluyon benım dedıgım gıbı en mantıklısı r10 da aracı kullanmak hıç olmasa bır an once işi bıtırım paramı alım der hemde karsı tarafın işi yapilmıs olur hemde dolandırıcılık bır nevze olsada onune geçilir bence