Paravan blog olayında şimdiye kadar yapılmamış olan bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Kalite çıtasını yükselterek sitenizin arama motorlarındaki saygınlığını artırıyoruz. Peki tam olarak nedir yapacağımız hizmet?

Yapılacaklar:
-Siteniz için 4 adet paravan blog açıyoruz. Bunların hepsi farklı servis sağlayıcıları üzerinden açılıyor.
-Bu paravanlar hepsi için toplamda 1 adet Facebook sayfası, 1 adet Twitter hesabı, 1 adet Google+ hesabı açıyoruz.
-Açılan bu bloglara her gün düzenli olarak sitenizin konusu ile alakalı 1 adet özgün makale ekliyoruz. (Her bloga girilen yazı kesinlikle özgündür. Paravanların kendi arasında bile en ufak kopya içerik söz konusu değildir.)
-Her bloga girilen içerikten sonra bu içerikleri Facebook, Twitter ve Google+ üzerinde açtığımız hesaplarda paylaşıyoruz.
-İlk 20 gün boyunca kesinlikle bloglardan link çıkışı yapmıyoruz.
-İlk 20 günlük periyot bittikten sonra her paravandan 2 günde bir adet yazıdan sitenizdeki farklı konulara birer adet link çıkışı yapmaya başlıyoruz. (Bir nevi tanıtım yazısı gibi)

Çalışma tamamlandığında elinizde olacak olanlar:
-Tamamen güncel, özgün (özgün olması sebebiyle arama motorları tarafından sevilen) ve sektörünüze uygun 4 adet blog.
-Sektörünüze yönelik yayın yapan 4 farklı blogdan alınmış pek çok tanıtım yazısı.

Böyle bir çalışmanın muhtemel faydalarını ise hiç saymakla uğraşmayacağım. Zaten site işleten herkes az ya da çok tahmin edebilir.

Çalışma şartlarına gelecek olursak:
-Çalışma en az 60 gün boyunca yapılır. (Şahsi olarak tavsiyem en az 90 günlük bir çalışmadır.)
-Bloglar ücretsiz servis sağlayıcılar üzerinden oluşturulur ancak eğer talep ederseniz bunun yerine ek ücret karşılığında 4 farklı domain ve host alıp her birine Wordpress kurup onları da aynı sistemle işletebiliriz.
-Ücretlendirme 30 günlük periyotlar için yapılır ve her 30 günün başında ücret peşin olarak talep edilir.

Ücretlendirme:
Aylık ücret: 300 TL'dir. (1 ay 30 gün olarak hesaplanır.)

İletişim: PM (Skype değil PM. Skype kullanmıyorum.)