@GuNGoRv ;
Bu fikir yine aklıma gelenlerden en iyisi hocam bazen sinirleniyorum diyorum okulda kıl olduğum birini öldüreyim hepsinden kurtulurum diye.Yine yani bu en iyisi
@Mekruh;
Önerileriniz çok teşekkür ederim hocam

Yeterince aydınlatıcı oldu.Bende zaten bunun farkındayım.Fakat sanıldığı kadar kolay değil cidden yani yaşıtlarım aşktan dolayı sorunlar yaşarken,kız arkadaşıyla ve diğer arkadaşlarıyla gezerken bu tarz şeyler yaşamak cidden üzücü.
Ailemin beni büyütme tarzından mıdır karakterimle mi alakalı bilmiyorum ama ne yazık ki azimli değilim,sabırlı değilim.Şimdi karı-kız vb. eğlenceler boş diyecek arkadaşlar çıkacaktır öyle değil işte.Bu bilgisayar başında istemeye istemeye durmak kadar sinir bozucu bir şey yok.Ben kendim çaresizlikten bu makinanın karşısında durarken sinirleniyorum bir de o kuruma gidiyorum.
Bu lanet alet ve diğer sorunlardan dolayı yaptığım bir şeyi farkettim.Ortaokuldan beri öğretmenlere gösterdiğim saygının,sevginin %50'sini aileme göstersem belki daha iyi olabilirdi ama mümkün değil ki.İşte burada ne yazık ki ailemin hatası ne yazık ki devreye giriyor;hepimiz bir sürü problemlerle karşılaşıyoruz fakat sağolsun ailem o problemleri benim çözmeme teşvik etmemesini geçtim kötülüyorlar biz yaparız,gelir konuşuruz,biz görüşürüz şeklinde.
Annem artık bırak yapsın yapmak istediğini diyor babama fakat yatacak mı dana gibi diyor ya deli oluyorum zihniyetleri bu zaten.Evden yapamazsın,edemezsin.Sonra gidiyor bir kaç tane akrabayı örnek gösteriyor ki (O gösterdiği örneklerde zaten hayatı 10 numara olan kişiler maddi olarakta yaşama tarzı olarakta)
Sizin demek istediğinizi anladım hatta cidden ne güzel olurdu dedim şimdi ama biliyorum.Ben onlara dedim bırakın ilerde işsiz kalırsamda kendi isteğimle kalayım dedim.Biliyorum iyi bir şey değil hatta şuanda pişmanım ama insanın kendi hataları bir şeyler katıyor bir daha yapmamaya çalışıyor fakat başkalarının yüzünden hata yapmak insanı delirtiyor.Karaktersiz öğretmen bozuntusunun biri okulda yakama asılıyor o an kilitlendim öyle.17 yaşındayım biz gelip konuşuruz diyorlar ya.Benzer sorunları evde yaşadığımda bağırıp çağırıyorum.Orada (okulda) yapmam gereken tek bir şey vardı bir yumruk çakmak.Sonrasında bizimkiler hüngür hüngür 1-2 hafta üzülecekler.Hatta ömür boyu saçma sapan bir şekilde üzülecekler niye ben eğitim hayatımı karartmışım.Aslında eğitim nedir,okul ne işe yarar?Yararı nedir soran yok.Düşünen yok.
Bazı sağlık sorunlarım var çok şükür iyiyim.Ailemin bu konuda hakkını yiyemem.Hatta belki yobaz bir ailenin çocuğu olsaydım bir kaç sağlık sorunum yüzünden dayak bile yerdim.
Bu yaz çok para kazanıp kendimi kurtarmaya odaklandım saçma bir şekilde fakat bilgi öğrenimini direk paraya bağladım mı sapıtıyorum.Bu para etmez yapmayayım başka bir şey yapayım halinde oluyorum.