Merhaba arkadaşlar.
Daha önce buna benzer konular açılmış tam olmasada çeşitli bilgiler edinmiştim fakat iyi bir özel estetik merkezine gideceğim düşüncesi ile dikkate almıyordum.
Benim burnumdada hem kaza hem kavga ve hem spordan dolayı et ve kemik eğriliği mevcut buda pasif hale getiriyor.
Bu inkteki sitedede her ne kadar ssk ile anlaşması olsada gruplara göre illaki para alındığını gördüm.
Bu yüzden devlet hastaneleri üzerinede bir araştırma yaptım. Devlet hastanelerinde estetik ameliyatlarına giren insanlarında tavsiyeleri şu şekilde oluyor.
Kesinlikle kbb doktoru yerine plastik cerraha gitmeyi ve devlet hastanelerinde ameliyatların çoğunluğu keyfi olarak asistanların ( staj öğrencisi ) yapıldığı söyleniyor.
Bir estetik merkezi kendi sitesindede şöyle bir ibare geçmiş.
Alıntı
Burun ameliyatları estetik bir müdahale yapılmadığı sürece,yani burun içinin düzeltildiği ameliyatlar SGK tarafından karşılanmaktadır. Özel sigortalar burun içine yapılan Sinüzit Ameliyatları ( Endoskopik Sinüs Cerrahisi) , Burun Etlerine (Konkalar) yönelik olan ameliyatları tam olarak karşılamakla beraber.Burun Kemiği yani Deviasyon ameliyatlarını sigortalının poliçesine göre bazen karşılıyor bazen karşılamıyor. Burun Estetiği Ameliyatı ise hiç bir sigorta kurumu tarfından karşılanmıyor. Ancak her burun estetiği ameliyatında burun içindeki kemik ve etlere de neredeyse her zaman müdahele edildiğini anlatmıştık. Bu gibi durumlarda özel sigortalar burnun içine yapılan işlemleri poliçe kapsamı dahilinde karşılamakta, ancak işin estetik kısmının masrafı (yani ameliyat ücretinin belli bir oranı) hasta tarafından karşılanmaktadır.
Benim buradan anladığım şudur doktor burnumdaki eti alır ancak et ve kemik eğriliği estetiğe girdiği için ya policede farklı birşey belirtmesi yada direk nakit talep etmesi gerekiyor doğrumudur ?
Eğer doğru ise fiyat kabataslak ne kadar çıkar bana ?
Daha önce kartal eğitim ve araştırma hastanesinde boyun hizasından check-up tedavisine girmiştim.
Altunizadede şubesi bulunan özel esteworld adlı estetik merkezinede gitmiştim.
Kartaldaki biri çok olmak üzere her iki deliğin kemikten dolayı tıkandığını ve baş ağrılarımın bundan kaynaklı olduğu ekranda göstererek söylemişti.
Nitekim esteworld adlı merkezde hiçbir söylememe karşın bunu detaylı olmak üzere tekrarlayıp ivedi cerrahi operasyon gerektiğini söylemişti. Tanıdık vasıtası ile ciddi manada indirim yapılmıştı ama yine gidemedim hem ihmalim hem maddi bütçeden dolayı.
Bu ikisi haricinde yine tanıdık yerlerde yine varda ne geliyorsa başıma tanıdıktan geldi deyip sizlere danışmak istedim.
Tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktorlar kimler olabilir fiyatı ile beraber

?
Ve devlet hastanesinde burun estetiği operasyonu geçiren bir hasta minimum kaç gün içerisinde işine dönebilir ?
Şimdiden teşekkür ederim.