Kayseride yaşıyorum ve malesef sanırım bu olayın büyük döndüğü bölgelerden. 10-12 yaşındaki çocukların sakin yerlere tezgah yaptığına dahi şahit oldum. Bu ne dertten ne başka birşeyden. Tamamen özenmekten geçiyor.

Atıyorum birisi gidiyor maddeyi kullanıyor o an kafam geçse diye Allaha dua ediyor o derece işgence görüyor kendisine geliyor gidiyor arkadaşına "la gardaş manyak kafası var yeminle" diye övgüyle anlatıyor.

İkincisi ise bu işi gençlerimizin şov meselesine döndürmesi. Yine şahit oldum ki ortamda kaç kapak yüksek alırsan o kadar şeklin büyük olur. Eee haliyle bu olaylar geliştiriyor. Eskiden torbacılıkta bile belli başlı kişiler olurdu. Artık kimler torbacı takip dahi edemiyorsun, önüne gelen torbacı oluyor.

Eminim ki o sağ taraftaki beyazlı çocuk hayatında ya ilk yada iki veya üçüncü içişidir. Askerdeki ortama ayak uydurma ayağına çekmiştir. Bu işin sonu gelir mi? Gelmez. Bugün 12 yaşına düştüyse 2-3 yıl sonra 8 yaşına düşer öyle gider... Torbacıyı yakalayıp "iki, üç fişek ateşle kaybol" diyen polisleride gördüm. Bazı torbacı mekanlarına giremeyen polisleride gördüm. Onun için bu olayın bitmesi hikaye.

Bu durumdan ailenin etkisi felanda yok. Benim nice arkadaşım var ailesi pırlanta gibi ama arkadaş çevresi b*ktan. Bu işte tek etken ama tek etken arkadaş çevresi. Zor günlere doğru gidiyoruz ülke olarak. Çok çok zor günler bekliyor cidden bizi ilerleyen zamanlarda. Ben şimdiden korkuyorum yani ilerde çocuğum olursa ne yapacağım diye.

Allah yardımcımız olsun.