Öncelikle Merhaba,
Forumda çoğunuz beni tanıyordur. M2DEV Filesini geliştirmeye devam ediyordum bildiğiniz üzere. Filesin yeni sürümü ile birlikte daha farklı hizmetlerde veriyorum artık.
Tanıtımdan önce söylemekte yarar var diye düşünüyorum. Bu piyasada sorunsuz diye birşey yoktur (özellikle serverfiles konusunda). Filesimin kendimce sorunsuz olduğunu iddaa ediyorum.
Ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor maalesef. Bunu neden dedim diye soracak olanlar vardır hemen açıklayayım. Benden satın aldığınız üründe herhangi bir sorun vs olursa.
Geri dönüş yapıp sorunu çözüyorum. Müşterilerim için açtığım özel bir forum adresim var. Müşteriler ve benim bulunduğum forumda müşterilerim aralarında sorun vs bulursa bana bildiriyor.
Veya biri çözmüş ise diğerleri ile paylaşıyor. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bu sefer sadece files satmıyorum aşağıdan listeye göz gezdirebilirsiniz.
Makine sağladığı için
Ege Özdemir'e, sorularıma usanmadan cevap verdiği için kardeşim
Safa Demirel'e sonsuz teşekkürler
Hizmetler : M2DEV ServerFiles v4.0 (Yeni Multimod Files.Kolay-Orta-Zor ayarlanabilir.) Quest Sistemleri : Otomatik event, dungeon, yeni party kill görevleri, yeni günlük görevler, yeni biyolog görevleri vs.
Files Geliştirme : Yeni özel ch ve normal ch ekleme.İsteğe göre belli ch ye belli kişilerin girmesini sağlayabilirim. Örn: CH12'ye sadece ThePRNCE Loncası girsin. İtem,zırh, map ekleme vs ...
PHP Panel : Tombala, açık arttırma, panelinize ek sistemler vs.
M2DEV ServerFiles v4 :
Game rev34083
En iyi FreeBSD 7.2 Mysql 5.0'da çalışır. Özel Ticaret Haritası (Sadece bu mapte paket kullanılabilir diğer maplerde kullanılamaz.)
Aktif 4+1 CH Sistemi (Ek VIP Kanal)
Max Lv 250 MultiMod ServerFiles (İsteğinize göre kolay-orta-zor şeklinde ayarlanabilir.)
Açık Arttırma Sistemi
Hesap Takası
Oyun içi sıralama
Şebnem etkileri oyun başlangıcında kalıcı verme
Üç Yol Savaşı Puan Sistemi
Oyun içi nesne market ve destek (ticket) sistemi Web Üzerinden
Offical Yüzükler Özellikleri ve Efektleriyle
Offical Petler (Piyasadaki milletin eliyle verdiği efsunlar değil. game içinde bulunan pet bonus fonksiyonuyla verilmiş efektler)
Offical EP Kuponları (mysql_query fonksiyonu içermeden mysqle işler)
Offical Karanlık Millet Lee Chung Görevleri (Buglar kapatıldı)
Official Güçlü Binek Sistemi (TRdeki gibi saat 19:00-20:00 arası otomatik parşomen dropları açılır)
Official Eğitim Dövüşü (Herkesin bildiği arena. Haritadan atma ve sadece gm lerin girebilme sorunu çözüldü)
Offical Catacomb Questi (tüm katları aktif. Kapılar ekli ve 2.kat geçmek için tüm kapılar kırılmak zorundadır)
4+1 (VIP) CH Ejderha Odası Sistemi (Gm oyuna girdiğinde chat olarak her chdeki ejder odası şifrelerini gösterir.)
Official Barones Odası (Baron kesildikten sonra barones doğar yumurtalar kesildikçe baronesin defansı azalır ve saldırısı artar)
Beta Mapleri ve Dönüşümleri Aktif (Yeni craft sistemi)
Otomatik Vs Eventi (piyasada dolaşan arena savaşı değildir. 16 kişilik turnuvadır. Adayları duello haritasında eğitim dövüşüne sokar ve sona kalana otomatik ödül verir.)
Bayrak Kurtarma Sistemi (Örnek olarak mavi bayrağa özel event yapacaksınız veya tüm oyuncular mavi bayrakta toplanıp yeni oyuncuları rahatsız ediyor. Sistem ile belli bir süre boyunca o bayrağa girişi engelleyebilirsiniz.)
Client üzerinden oyuncu işlemleri (oyuncuya sağ tıkladığında sersemlet,banla,chat ban,dc at,öldür,yavaşlat fonksiyonları))
Otomatik 3 Yol Savaşı (Her gün saat 20:00 de otomatik olarak 3 yol başlatır ve online durumuna göre puan atar. Oyuncular savaş boyunca o puana ulaştığında savaş sona erer)
Otomatik Ox Event Sistemi v2 (Her gün saat 21:00 da otomatik ox eventi yapar ve kazanana 5 EP verir.)
At çağırma butonu
Oyun içi efsun botu
Oyun içi haber tablosu
Oyun içi efsun tahtası
AFK Modu
Oyun içi CH Değiştirme
Fısıltıdan arkadaş ekleme
Ortak bağırma ve krallıkların rengine göre bağırma yazışmalarının renklendirilmesi.
Sorunsuz biyolog görevleri
VIP Sistemi ve VIP Kanalı (VIP oyuncunun üstüne vip yazar ve vip kanalına girebilir. Sadece vip oyuncular girebilir vip kanalına. 3 Çeşit VIP lik var.
Her VIP'in kendine has özellikleri var.
1. Seviye sadece bonus ve Ch giriş izni.
2. Seviye ileri bonus ve Ch giriş izni.
3. Seviye son seviye bonus, ch giriş izni, normal chatte mavi yazma, diğer oyuncuların envanterini görme) Yeni Devler Diyarı ve Otomatik Parşomen Drop Özel GM Event Paneli ve Otomatik Event Sistemi (Videoyu mutlaka izleyin.) Beta Mapler ve Harici Yeni 7 Map (4 Farm Map 3 Event Map) Official Crafting Sistemi
Sorunsuz Hilal Yüzüğü ve Lolipop (Efektleriyle birlikte)
Sorunsuz Catacomb ve 7 Kat Şeytan Kulesi
Kostüm Drop Eventi
Paskalya Eventi
Ejderha Tılsımı
Official Enerji Sistemi
Official Kuponlar (mysql_query içermez doğrudan hesaba EP verir.)
Yeni Balık Tutma Eventi Mapiyle Birlikte
Otomatik 3 Yol Savaşı Puanlama Sistemiyle Birlikte
Bilgi Yarışması (kids_day_quiz. 3 soru sorar size bilirseniiz ödül alırsınız.) Yeni NP Sistemi (Önceki sistemlerdeki açıklar giderildi. Hızlı NP kasma engellendi.)
Bayrak Kurtar Sistemi (Bayrak girişlerini kapama.)
Official Level Boxes
Lonca Turnuva Sistemi
Otomatik VS Turnuvası
Sayısal Loto (Bireysel değil tüm oyuncular aynı anda oynar.)
Evlilik Yüzüğü Bugu Kaldırıldı.
Ruh Taşı Bugu Kaldırıldı.
NPC'den İtem Al-Sat Bugu Kaldırıldı.
Özel Bölgelerde Depo Açma ve At Çağırma Engellendi.
Yeni VS Gui (Duello atarken rakibin canını gösterir.)
Official Yağmacıları Avla
Şebnem ve Ejderha Tanrı Etkileri Bugu Kaldırıldı.
Yeni PET Sistemi Level + Gui + Evrim (Mutlaka videosunu izleyin.)(Petiniz slot kestikçe exp kazanır ve belli seviyelerde görünümü değişir.Ve bonusları değişir.) Files'tan görüntüler : Yeni Silahlar ve Zırhlar
Yeni Mapler (Regenleriyle Birlikte)
Official Örümcek Zindanı 3
Balık Tutma Eventi Mapiyle Birlikte
Pazar Bölgesi
Client 321 MB Fiyat : 150
Questler : Otomatik Event Sistemi http://www.youtube.com/watch?v=0aR66A8NY9E Yeni Pet Sistemi Level + Gui + Evrim http://www.youtube.com/watch?v=dchQYHp5Pag
Diğer quest ve sistemlerin videoları için youtube kanalıma bakın.
ThePRNCE - İsmail Bozan YouTube Kanalı Ek Hizmet Fiyatları : Tek Quest Fiyat : 25
Quest + Gui Fiyat : 30
Quest + Map Fiyat : 30
Daha farklı sistemler ve files referansı için server'ıma bakabilirsiniz.
MetinTwo Files için referans : M2-Nitro
ÇetinBilişim
M2-Afra Quest Referans: M2-Nitro
MetinTwo
Metin2Need Vanilla Core'daki hatalardan dolayı Revolution satışlar durmuştur. Kişisel gizlilik ve sebeplerden dolayı bazı quest referanslarını yazmıyorum.
Ödemeler sadece
Türkiye İş Bankası 'ndan yapılmaktadır. Mobil ödeme vs yoktur.
İletişim Skype : theprnce1
Başkalarının hakkımda ne düşündükleri bu saatten sonra zerre kadar umrumda değil. Fiyat hakkında da yorum yapmazsanız sevinirim fiyatı uygun bulan alır.