<?php 

if (isset($_POST['kaydol'])) { 
$usernamek = $_POST['usernamek'];
$passwordk = $_POST['passwordk'];
$emailk = $_POST['emailk'];
	if (empty($usernamek) OR empty($passwordk) OR empty($emailk)) { 
	echo "Boş alan bırakamazsınız.";
	} elseif (!filter_var($emailk, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) { 
	echo "Geçerli email giriniz.";
	} else { 
	$same = mysqli_query($conn, "SELECT * from members WHERE username='$usernamek'");
	$ssame = $conn->nr($same);
	if (mysqli_num_rows($same) > 0) { 
		echo "Kullanıcı Adı Kullanımda";
	} else { 
		$gogo = mysqli_query($conn, "INSERT INTO `torn`.`members` (`ID`, `username`, `password`, `email`, `avatar`, `cover`, `fromwhere`, `occupation`, `signature`) VALUES (NULL, '$usernamek', '$passwordk', '$emailk', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL)");
			if ($gogo) { 
				echo "Başarıyla kayıt oldunuz, yönlendiriyorsunuz.";
				header("Location: /ahbap.php");
			} else echo "Veritabanında bir hata oluştu, kaydınız başarısız";
	 }
}
}

if (isset($_POST['girisyap'])) { 
$usernameg = $_POST['usernameg'];
$passwordg = $_POST['passwordg'];
	if (empty($usernameg) OR empty($passwordg)) {
	echo "Boş alan bırakamazsınız.";
	} else { 
	$samek = mysqli_query($conn, "SELECT * from `members` WHERE `username`='$usernameg' AND `password`='$passwordg'");
	$same2 = $conn->nr($samek);
	if ($same2 > 0) { 
	echo "Başarıyla Giriş Yaptınız, Yönlendiriliyorsunuz..";
	}else echo "Şifre ya da Kullanıcı Adı Yanlış. Si@";
	}
}

?>
Elimde böyle bir kod bloğu var.
Şimdi, fonksiyon $conn, bağlantıyı sağlıyor. nr'de num_rows fonksiyonum. Önceden mysqli_connect'i değişkene atayıp yapıyordum. Anlayamadım sorun nerden kaynaklanıyor. Üyelikte oluyordu, bütün iflerim elseiflerim de çalışıyordu. Ancak şimdi sütun sayısını çoğalttım, yine de olmadı. if $gogo değeri direk FALSE döndürüyor.

mysqli_query($conn, "INSERT INTO `torn`.`members` (`ID`, `username`, `password`, `email`, `avatar`, `cover`, `fromwhere`, `occupation`, `signature`) VALUES (NULL, '$usernamek', '$passwordk', '$emailk', NULL, NULL, NULL, NULL, NULL)");
NULL yazan yerleri '' yaptım olmadı, hiç bir şey yapmadım, sadece formdaki verileri gerekli alanlara koymasını söyledim yine olmadı. Diğer eklediğim sütunlar boş değer döndürebiliyor. Neden direk FALSE değerini döndürüyor anlayamıyorum. Error gösterme de açık, herhangi bir error vermiyor, tabloya yazmıyor bu verileri.