Dikkat et bu yaştaki düşünceler 5 sene sonra adamı pişman ettirir. Büyüklerinle istişare etmeden tek başına karar verme..
ahanda bu cümleyi alıp kendine öğüt olarak saymazsan sonun hiçte iç açıcı değil kardeşim. 17 18 yaşındayken bende babamla tartışıyordum eve gelmek istemiyordum. sanki o 50 yaşındaki adam cahilin önde gideni de ben o yaşta oxford bitirmiş gelip babama bilgiçlik taslıyordum.
belli bir yaşa kadar sen ne kadar bilirsen bil baban ve annenden daha iyi bilemezsin. ha her seferinde ters davranırlar huzur vermezler o ayrı.
kendim babamı ve annemi dinlemediğim için 2 sene boşta kaldım ağır işte çalıştım fırça yedim. sonunda ergenlik bitince kafama dank etti. hazırlandım zor da olsa üniversiteye gittim. benim o hergün küfür ettiğim babam beni ankarada aç bırakmamak için fazla mesai yaptı. bitliste evin elektrikleri borçtan dolayı kesilmiş yine banada para göndermeye devam etmişlerdi.
bu sene mezun oldum. mezun olmadan önce kpssye adam gibi çalıştım 85 puan aldım. nasipse 2 ay sonrada devlet memuru olarak işe başlıyacağım.
sana tavsiyem sermayen yoksa devlete en azından bir süre bel bağla...