MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçe ne kadar bu arada ? Kaç inç istiyorsunuz ? Biraz modeller üzerinden gitsek daha iyi olacak sanırım.
Aslında model bile belli Samsung 40H6270 düşünüyorum ama işte tek aklımdaki sorun netten problemsiz maç izleyebilir miyim bu tv ile..

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende hem smart TV hemde 3D var. İlk aldığımda smart tv 'yi filan kullandım öyle birkaç 3D film izledim sonra unuttum gitti hiç kullanmıyorum bile
gereksiz yani bilgisayar varken TV internetinde gezinmek biraz saçma oluyor kumandayla En çok kullandığım şey youtube açıyorum bol bol video
izliyorum başka bir işime yaramıyor smart. 3D 'yide hiç kullanmıyorum bile şimdiki. Zaten bir 3D film indireyim desen 20GB AKK olduğu için oda sıkıntı
indiresim gelmiyor 3D film. Sonuç olarak ne 3D ne smart tv özelliklerini kullanmıyorum bile TV izliyorum hep
Dediğiniz gibi bende AKK nedeniyle fazla 3D izlemem smart tvyi de işte netten dizi,film ve maç için istiyorum..

NOT: Aslında bahsettiğim modelde görüntü aktarımı var,tv de kassa bile cep ya da tabletten aktarılarak maç izleyebilirim düşüncesindeyim ama işte görüntü zaman kaybı yaşanır mı orası meçhul???