hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkürler.

- Öncelikle biliyorum mağazalarda hem ışık olayı hemde özellikle güzel gözüksün diye blu-ray oynatıcılarda görüntü veriyorlar

- Araştırmalarım sonucunda aktif gözlükten yanayım.evet pilli ve biraz ağır fakat fazla 3D izlemeyeceğim için gerektiği zamanda pasif gözlüğe göre daha net görüntü verdiği için tercihim bu yönde.

- Zaten konuyu açmamdaki amaç tam olarak digiturk play değilde normal bir internet sitesine girip izleme olayıydı. Görüntü ile ilgili nasıl olacağını tahmin ediyorum zaten.. O yüzden onu dert etmiyorum yeterki açsın ve oynatsın maçı..

- Yine araştırmalarım sonucunda samsung smart yazılımının lg ye göre daha iyi olduğu söyleniyor,içerisindeki çeşitlilik ve özellik bakımından.

- Bu arada işin tam merkezinde olduğum için fiyat konusunda biraz daha rahatım..

- Son olarak evet lg de de smart var fakat android tv boxların daha özellikli olması ve web tarayıcılarının daha iyi olması nedeniyle düşünüyorum. O yüzden kararsızlık yaşıyorum zaten. Sadece 3D özellikli smart olmayan bir tv ile android tv box'ı birleştirip smart özelliği ekleyebiliyorsunuz.

NOT: Bu arada dediğiniz gibi zaten hemen almayacağım. 2-3 ay sonra anca olabilir.. Acayip şekilde ince eler sık dokurum birşey alacaksam ve en sonunda artı ve eksilerini tartarım,artıları fazla ise ona göre seçerim alacağımı.
Bütçe ne kadar bu arada ? Kaç inç istiyorsunuz ? Biraz modeller üzerinden gitsek daha iyi olacak sanırım.