Tutumumdan da belli ettiğim üzere, zaten çok büyük bi kaybım olmadığı için şimdiden kaybolan verileri yeniden yapılandırmaya başladım. İçeirkleri ve düzenlemeleri yeniden yapıyorum, şuandan itibaren bende de yedek almama kabahati olduğu için sadece size suç bulmuyorum. Açıkcası uzun zamandır çalıştığım bir firmayla yaşadığım ilk sorun bu, ilk hatalarında da yargısız infaz yapmak doğru olmayacaktır. Kabullenmesi zor olsada doğru yedeklerimi almalıydım. O konuda benimde hatam var. Kendi sitelerimi düzeltince arkadaşında sorununu çözmesi adına yeniden yapılandırma yeniden içerikleri girme vs konusunda yardımcı olabileceğimi bilmesini isterim. Bu konuda lütfen bana çekinmeden pm atsın skype vs bi yer üzerinden iletişime geçerek bişeyler yapmaya çalışalım onu şuan en iyi ben anlıyorum çünkü. Onun dışında söyleyebileceğim bişey yok firmayada bana da arkadaşa da geçmiş olsun. Her şerde bir hayır var derler max 1 2 günde halledebilecğeim bir sorun yüzünden kimsenin kalbi kırılmasın veya ekmeğinede dokunulmasın. Arkadaşa yardımcı olmaya hazırım bana pm ile ulaşsın lütfen
Hocam çok teşekkür ederim ilgin için, eski hosting firmasıyla irtibata geçmeye çalışıyorum. Eğer dosyalar duruyorsa, parasını ödeyip reselleri uzatacağım dosyaları almak için durmuyorsa da mecburen tüm sitelere yeniden kurulum yapılacak. Eğer yardıma ihtiyacın olursa, r10wordpress skype adresini eklemen yeterli. Tekrardan çok teşekkür ediyorum