Tekrar Merhaba,
Yaşanılan sorunla ilgili olarak yukarıda yeterli açıklama yaptığımızı düşünüyorum,
Bu noktadan sonra yapılabilecekler veya yapabilceğimiz sizler için yedekleri olmayan ve mağdur olan tüm müşterilerimize önümüzdeki 2 Yıl boyunca hiç bir reseller Ücreti alınmadan hizmet vermeye hazır olduğumuzu bilmelerini isteriz (+2YIL)
Trustlayer olarak tüm müşterilerimiz bizler için çok değerlidir ve her birinin yeri bizde ayrıdır, uzun yıllar birlikte çalıştığımız/çalışacağımız müşterilerimiz ile biz mutluyuz.
Sağlanacak bu imkanlar emeklerinizi veya kayıplarınızı geri getirmeyeceğinin farkındayız ancak mümkün olan ve sunabileceğimiz en uygun teklif budur, sizden gelecek tekliflerede açık olduğumuzu belirtmek isterim,
Her zaman belirttiğimiz gibi her müşterimiz periyodik olarak yedeklerini almalarını öneriyoruz bu noktada
@Coşkun; 'unda dediği gbii herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz.
Bende elimden geldiği kadarıyla yardımcı oldum caner beylere, ancak mysql innodb çok komplike bir yapıdır, mysiam motoru kolay kolay bozulmaz bozulsa bile kendini korumaya alır bozulan tabloyu kitler onarır geçersiniz ancak innodb motoru daha farklı bir yapıdır, innodb olan tüm tablolar innodb nin kendi data dosyası üzerinde entegre çalışır, bu dosya ibdata dır, bu dosyada meydana gelebilecek beklenmedik problemde tüm innodb veritabanları erişilemez hale gelir, bu aşamada ibdata dosyası üzerinde recovery ile innodbler kurtarılabiliyor ama dosyanın bütünlüğü ve hasar durumu sonucu belirler.
Caner beyin sunucusunda ise innodb sistem dosyaları onarılamayacak seviyede hasar almış. Biz bunları ilk aşamada tespit ettik caner bey ile ama caner bey emin olmak için cpanel ve serveradminz firmalarıylada görüşüp analiz yaptırarak bu durumu teyyit ettirmiş.
Kayıp yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. Yavuztr bana kızacak ama yedekleme hayat kurtarır
Tutumumdan da belli ettiğim üzere, zaten çok büyük bi kaybım olmadığı için şimdiden kaybolan verileri yeniden yapılandırmaya başladım. İçeirkleri ve düzenlemeleri yeniden yapıyorum, şuandan itibaren bende de yedek almama kabahati olduğu için sadece size suç bulmuyorum. Açıkcası uzun zamandır çalıştığım bir firmayla yaşadığım ilk sorun bu, ilk hatalarında da yargısız infaz yapmak doğru olmayacaktır. Kabullenmesi zor olsada doğru yedeklerimi almalıydım. O konuda benimde hatam var. Kendi sitelerimi düzeltince arkadaşında sorununu çözmesi adına yeniden yapılandırma yeniden içerikleri girme vs konusunda yardımcı olabileceğimi bilmesini isterim. Bu konuda lütfen bana çekinmeden pm atsın skype vs bi yer üzerinden iletişime geçerek bişeyler yapmaya çalışalım onu şuan en iyi ben anlıyorum çünkü. Onun dışında söyleyebileceğim bişey yok firmayada bana da arkadaşa da geçmiş olsun. Her şerde bir hayır var derler max 1 2 günde halledebilecğeim bir sorun yüzünden kimsenin kalbi kırılmasın veya ekmeğinede dokunulmasın. Arkadaşa yardımcı olmaya hazırım bana pm ile ulaşsın lütfen