Üstad sorum şöyle olacak: Sıralamayı etkileyen Google tarafından banlanmış yada kötü niyetli bir veya bir kaç siteden backlink aldığımı düşünüyorum. Ama bunları tesbit edemedim. Nasıl tesbit edeceğiz?
Pm ile site adresini gönder kontrol edeyim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:03:42 -->-> Daha önceki mesaj 13:55:45 --
Merhaba bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Youtube videolarını WP tabanlı sitemde göstermek istiyorum. Özetle kaynağı Youtube olan bir video sitem olacak ancak bu sitede Adsense reklamları da göstermek istiyorum. Bir sıkıntı olur mu.
Bir sıkıntı olmaz dilediğin gibi kullanabilirsin sonuçta bir hile yok normal kulanıcı girip erişim yapıp reklamlara tıklayacak. Kullanıcıları yanıltacak , sosyal medya desteği ile aşırı kulanıcı çekerek veya sahte tıklanma bir birine yakın reklam birimleri ile bir sayfa düzeni oluşturmazsan bir sorun yaşamazsın.
Yaklaşık 5 aydır dizi fan sitelerinde aynı yöntemi izliyorum Youtube'den çekip yayınlıyorum her ayda sorunsuz ödememi alıyorum sıkıntı yoktur yani bir hile yoksa politika kurallarına uyuyorsan gönül rahatlığı ile yapabilirsin.