Merhaba,
Hosting Festivaline bizde katıldık, Ciddi anlamda para harcanmış ve profesyonel bir etkinlikti diyebilirim. Bunun için sizi tebrik ediyorum, kolay kolay aynı seviyeye yaklaşacak birileri olacağını da sanmıyorum
Benim naçizane tavsiyem ; WHMCS (Ödeme nasıl alınır vb.) gibi çok temel seviye şeyler açıkcası biraz sıktı. Ondan dolayı, 2-3 salona bölerek şu saatte şu salonda giriş seviyesi için whmcs, şu salonda şu olacak tarzı bir dağılım olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Ayrıca katılan hosting firmalarında, vergi Levhası ve YS belgesi kontrolü yapılırsa bir dahakine daha da iyi olur.
Gene de her şeyiyle, çok güzel bir organizasyondu
Vergi levhası, YS belgesi kontrolü yapılmasına gerek yok eventbrite sistemine göre firma olarak kayıtlılar sh ye bu belgeleri göndererek ancak biletleri email adreslerine gönderilebilirdi, ama bunların ilk defa düzenlenen festival demek bence yerinde bir isim değil konferans/seminerde olmaması gayet normal.
Ayrıca konuşmacılar akıcı konuşma yapan kişilerden seçilse en sıkıcı konu bile orda en iyi kurgulanıp vizyona çıkmış bir aksiyon filmi izler gibi dinlenebilirdi.
Pfizer ilaç firmasının Palm beach club otelde 40 günlük bir konferansın da Hollanda'dan bir konuşmacı getirdi, konferans ses ışık görüntü işlerini yapan firma teknik-s firması arkadaşımın olduğundan çok yakından sadece o konuşmacının provalarını izledim. Adam vücuduna 5 ayrı mikrofonu takım elbise altına gizli olarak yerleştirtti, çünkü amacı kişileri hipnoz etmesine yardımcı değişik varyasyonlarıydı ve konuşma sırasında arada bir king kong gibi vücuduna vurup bas sesi ile salonu inletiyor ve konsantresi bozulanları adeta konuşmasına yine kilitliyordu. Inanın 1 yada 1,5 saat konuşması sonrası Dr.lar ilaç mümessilleri vs sahnede ateş üstünde yürüdü ve 3 kişi de ambulansa götürülürken ayakları yandıkları halde gülerek sedyede ambulansa götürüldü.
Yani bu etkinlik, festival yada adına ne denirse densin bir ilk olarak bence eleştirilmemeli çünkü belirttiğim gibi çok konferanslara katılan biri olarak ne aksaklıklar gördüğümden herşeyin olmasına doğal bakılması gereken bir etkinlikti.
Seneye bunların hepsi düzenlenir ama ben katılırmıyım bilemem yerime birisini gönderebilirim. Çünkü gençleri bu gibi etkinliklerde görmek istemem ve yanlışlıkla bana bir hediye çıkarsa onların hakkını yememek.
Bakalım hangi yerli D.C bunun kopyasını düzenleyecek merakla beklemekteyim.