Backlink Alınacak Bölge
Sitenin neresinden olursa olsun backlink alabilirsiniz diye birşey yok. Footer kısmından alabilirsiniz, sidebar kısmından alabilirsiniz, içeriklerin ortasından alabilirsiniz.. ama Header kısmından backlink almamaya dikkat etmelisiniz. Header kısmı google botlarının ilk okumaya başladığı kısımdır. Backlink aldığınız taktirde google botları çok seri şekilde görecek ve sitenize etki göstermeye başlayacaktır. Para ile link aldım demenin en kolay yolu header kısmından almaktır çünkü dışarıya verilen bağlantıların sadece %0,01'e yakın oranı header kısmındadır. (Oran Seomoz sitesinden alınmıştır.) Siz hiç header kısmında site öneren bir site gördünüz mü? Ek olarak link alırken footer kısmından bile alsanız, sitenin tüm sayfalarını kapsayacak şekilde değil sadece 1 sayfada duracak şekilde backlink almaya dikkat ediniz.
Hocam çok güzel bir yazı yazmışsın eline saglık ama, yani şurada yazdıgınız bana muhalefet olmakmıdır yoksa kendiniz defalarca denedinizde mi yazdınız anlam veremedim.Sizi sayarım severim şahsınızla ilgili bir problemim yok lakin,
Siz hiç header kısmında site öneren bir site gördünüz mü? bu ne demektir gözünüzü seveyim.Sizin gibi biri bunu nasıl yazar anlam veremedim.Her sektörde, aklınıza gelebilecek tüm büyük sitelerde gidin ilk olarak "our networks" "our friends" linkleri ilk olarak nerede yer alıyor bakın lütfen.
Header kadar güzel bir yer olabilirmi Allah aşkına link almak için, hem hit kazanırsınız,(alexanıza bile yardımı olur) hemde google için link.