istanbuldaysanız,
mercan yıldız han'a gidin, yarı fiyatına tamir edilir...
Malesef izmirdeyim :S
Samsung Galaxy S3 telefonumun geçen sene ekranı çatladı, garantiye gönderdik ücretiyle yapsınlar diye. Oldukça yüksek bir fiyat çıkartınca geri yollattırdım, göndermeden önce telefonun ekranı açılmıyordu ama enerji geliyordu ekranda arada gidip geliyordu.
Telefonun orjinal Samsung Garantisi vardı, neyse telefon geldiğinde telefoncuya götürdüm birde o baksın diye ki göndermeden öncede bakmıştı. Telefon geldiğinde hiç açılmıyordu garantiden çıkma pahasına telefonu açtırdım. İşlemcisini yakmışlar, açarken zaten zarar vermişler ayakları koparmışlar yanlış leymlemişler. Bunu öğrenince direk aradım dedim telefon böyle böyleydi bozmuşsunuz komple, telefonu açtırmasaydım bilemicektim dedim. Açtırmasaydınız bize yollasaydınız dedi, faturayı daha yüksek çıkartıp geri yolluyacaktınız dedim yaptığınızı kabul etmezdiniz. Kem küm etti, telefonu attım çöpe haliyle sakın garantiye yollamayın araştırın yüzlerce şikayet var Garantiye giden telefonlar ile alakalı..
Geçmiş olsun hocam cihazımın zaten garantisi yoktu benimde dediğiniz gibi telefona güç geliyor ama görüntü yok
benimde note 2 ekranı kırıldı servise verdim 430 liraya yaptılar
Servis gerçekten çok ücret istiyor. Son çare gittigidiyordan buldum 160 Tl ye alıcam kendim değiştiricem