CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben piyasa içinde olduğum için eğer sorunlar tamirciden sonra başladıysa tamirci parça değişimi yapmış olabilir

artık tüm bilgisayarcılar gelen bilgisayarlarda parça değiştiriyor parça çalıyor yani bu devirde tanımadığınız tamircilere gitmeyin.Gerekirse tamirciyi tanıyan bir arkadaşınızla gidin yani bi bağınız olsun tamirciyle aranızda yoksa inanın bilg. tamircileri çakal
Haklısınız. Bizim ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oldu. Fazla masraf çıkmasın diye samsung teknik servise götürmedim önce. Şimdi daha büyük masraf çıktı..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:38:12 -->-> Daha önceki mesaj 18:36:49 --

Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şöyle; Bios ayarlarında fan devir olayını kontrol edebiliyorsun bazı modellerde. Arkadaşım Hp bilgisayarına kendisi format attı ve bu ayarını bozdu. Takır- tukur sesler geliyordu resmen bilgisayardan. Ardından bu sorunu bios ayarlarıyla çözdüler.

Sizde galiba bu ayarı bozul veya değiştirildi. Masaüstü bilgisayar gibi her an fan çalışması laptop'lar için uygun bir durum değil.

Bende i3 işlemcili bir Samsung Laptop var ve çok memnunum. Bilgisayar 2 gün kapanmadığını bilirim ve ısınma problemi yaşamadım. Sadece oyun oynarken yüksek performans modunda biraz ısınıyor.
Soket girişi için tamirciye vermeden önce benim laptopta da hiçbir sorun yoktu. Bende 4-5 gün kapatmadığımı bilirim, laptop stabil ısısını koruyodu. Ancak dediğim gibi tamirciden aldıktan sonra aşırı ısınma oldu ve birçok programda bi süre sonra kasmalar başlıyor ve daha sonra kapanıyor