Merhabalar
Şuan Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıfı Bitirdim.
Yaz ayları için staj, okul zamanı için yarı zamanlı iş arıyorum..
Aslında ikisininde temelinde bir şeyleri daha hızlı öğrenme isteğim yatıyor diyebilirim.
Yaz Aylarında
İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir tarafında oturuyorum ama bu taraftaki neredeyse bütün yerler uygundur benim için.
Bu yaz zaten geçti ancak seneye için hem 2. sınıf zorunlu stajını yapabileceğim hemde gerek programlama gerek network üzerine olsun ne üzerine olursa olsun öğrenmek için çalışmak istiyorum.
Okul Zamanında
Trakya üniversitesinde okuyorum ve edirnede oturduğum için burada okuldan kalan zamanlarda çalışabileceğim bir yer arıyorum. Ben ayşekadın tarafında kalıyorum ama zaten edirnenin bir başından bir başına 10 dakika sürdüğü için her yer uygun (keşan vs. hariç).
Ne Biliyorum ?
C# (Okulda öğrenildiği kadar çok ileri düzey bilmiyorum)
Html&Css (Orta seviye )
Php (Başlangıç Seviyesi)
En az 10 site kurdum sattım hepsi farklı kategorilerde..
Wordpress kullanımına hakimim.. Bir çok şuan ismi duyulmuş sitede editörlük yaptım (farklı kategorilerde )..
Blogger kullanımına hakimim..
Kurduğum siteler üzerinde seo ile ilgili uğraştım kendi çapımda biliyorum diyebilirim..
Hala kullandığım bir çok adsense odaklı sitem var (yemek tarifi, moda, program indirme sitesi vs. bir çok farklı dalda)
Photoshop orta düzeyde bilgim var..
Eğer öğrenme isteği bulunan bir eleman arayan var ise en azından bir görüşmek isterim .