Kardeşim eline sağlık güzel bir noktaya değinmişsin.Şunun altını çizerek alıntılıyorum. Ben yıllardır bu şekilde heveslendim hep hala daha öyledir. Bende ayda xxxx TL alıyorum çok şükür 1 sene 7/24 çalışmam sonucu.
Geçen açtığım 8 aylık bir yabancı site şuan 8-12 Tl arası getiriyor. Ama bu siteyi açtığımda bililiyordum ki 6 ay sonra bana para kazandıracak. Maliyeti 5 TL kusur birşey. Geçen ay hiç bişi yapmadığım halde 60 TL bıraktı. Bunun gibi 10 tane daha var beklemede.
Açtığımız siteleri bi anda para kazandırmasını beklersek sabırsız olursak sonuç olarak "ÜŞENGEÇLİK" başlıyor. Bende her açtığım sitenin bi an önce 1-2 ayda kazandırması için heves yapardım ancak böyle olmuyor. Doğru kelimeyi bulana kadar uğraşmanız gerekiyor.
Türkiye'de mobilya sektöründe bir domain almıştım açıldıktan 1 hafta sonra 12 gün boyunca bana günlük 50-80TL bıraktı. Domainide 5 tl'ye almıştım. Yani ortalama 1-3 hafta içinde (drop domaindi)800 kusur tl kazandım. He domain sıralamalardan düştü dedim tekrar çıkacak 45 gün ortalama sonra sonra çıktı ama bu sefer günde 3-4 TL bıraktı. Şuanda 10 TL'lerlerde site. Yani ben beklettim siteyi 8 ay oldu rolantiye girdi gibi.
8 Ay geçmiş

Dile kolay. 5 ay askerlik yaptım geçmek bilmedi ama 8 ay bi site beklettim sabırla
Zaman su gibi geçio açın başka sitelerde değerlendirin boş durmayın webci adamsanız AKTİF olmak zorundasını bu piyasada.
Tanıtım yazısı aldım bi faydası olmadı. Belki bir ay sonra olcak nerden biliosun ?
Sosyal medya da paylaşım yapıyorum geri dönüş alamıyorum ? 150$ 10 tane eklenti aldım geçenlerde 10 site için canavar gibi paylaşım yapılıyor sosyal medya da içeriklerim. Ayarlarını ve doğru kelimelerini ve doğru planlama ile istediklerine ulaşabiliyorsun.
Deneme yanılma yoluyla gerçekleştirebiliyorsun.
Sabır arkadaşlar sabır

ayda 200 Tl kazanınca mutlu olduğum zamanı hatırlıom ayda xxxx bi rakama gelince daha da heyecan yapıosunuz sonra xxxx daha fazla olsun diye uğraşıosunuz ve doyuyorsunuz. Sonra sırdanlaşabiliyor bişiler. Azminizi hevesinizi her zaman en üst düzeyde tutmanız gerekiyor ki xx.xxx TL'de xxxx TL'de kazandığınızda işleri savsaklamamanız gerekiyor.
Neyse içim dolmuş ya la benim
Kardeş @CND sonuna kadar okudum yazını dedim gene bişiler paylaşmış eyv