Sayfa To ne zamandır Böyle ? Düşüş ne zaman başladı. Aynı sorun bende de mevcut. Herhangi bir değişiklik yapmama rağmen TO 2.2, 2.3'lerden 1.6,1,5 lere kadar düştü
Dostum eskiden sacma bir tema kullanıyordum. 100 tekil kişiden 2-3 kişi reklama tıklıyordu. Herkes bu oranın düşüklüğünden bahsetti. Ardından temayı değiştirdim reklamları çok iyi yerleştirdim bu sefer de 250 tekilden 1 kişi tıklamaya basladı 1500 görüntüleme 2-3 tık alıyorum. Bunun reklam yerleşemiyle alakası oldugunu düşünmüyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:00:02 -->-> Daha önceki mesaj 14:58:35 --
benimde kadın moda sitesinde %1-%2.5 civarı hocam to.hitim de adsensedekini söylüyorum direk, gittikçe düşüyor forumdan bir arkadaşa reklam yerleşimi yaptırmadan önce 0.6yı bulmazdı to şimdi 1-2.5 arası geziyor ama adsensedeki hit 4k idi site sürekli yükselişteydi dahda artıcaktı yaptırır yaptırmaz 4k giden hit 1kya düştü,reklam mı çıkmıyor ne anlamadım bloggerdan bakıyorum 2k hit var çoğul adsenseye bakıyorum 800 tahminime göre reklam çıkmıyor çünkü eskiden blogger ile adsense sayacı aynı oranda giderdi pek fark olmaz 5-10 fark anca olurdu.
Dostum benimki daha bi içler acısı. eski temam çok kötüydü 100 tekilde 2-3 tık alıyordum, sonra temayı değiştirdim 250 tekilde 1 kişi tıklamaya başladı 5 kat düştü. Yani akıl alır gibi değil