Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araçlar yurt dışından geliyor, fakat bayilere kadar 0 km kalamıyor. Bayi çalışanı gidip 100km uzaktaki ilden alıp getiriyor arabayı. Satın alırken de 0 km gözüküyor. Bizzat gördüm, marka vermeyeyim.
Marka ile bir alakası yok hocam hepsi aynı. Kilometrenin sigortası var onu çekiyor çakallar. Gelene kadar çekili geliyor sonrasında hemen takıyorlar.

Hocam arabana gelince aklına pire düşürmek istemem ama adam alıyor bayide evine geçene kadar biri geçiriyor arabaya sonrasında bu arabayı elden çıkarmak gerek tabiki... Kilometre vs ayarlaması gayet kolay.. Servise soktuğunda 5-10 gününü alır. Herkesin bildiği üzere arabaralara expertisiz raporu veriliyordu sırf yanlış bilgi veriyorlar diye büyük büyük ceza yedikleri için şuan hiçbiri vermez. Tanıdığı geliyordu adamın sırf satsın diye boyalı parçaya orjinal yazıyorlardı.. Sizde gidip iyi bir direniş ile muhakkak arabayı biran önce değiştirebilirsiniz. Yalnız emin olun iyi baktırın arabaya.

İmkanınız var ise Opel şuanda expertisiz yapıyor ben 2 gün önce servise sordum Sivas'ta tek yapan biziz dediler. Hiç kimseye ses ettirmeden arabacı expertisize sok 200 TL olması gerekiyor. Bak bakalım kendi arabalarına ne diyecekler...