Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maymunluk, laf kalabalığı, iftira atmak, adam gibi, zibidi..
evet sen yazdığın yorumla ne kadar adam oldugunu ne kadar güzel hitab edebildiğini ortaya koymuşsun zaten.
ilk konunda tecrübeli arkadaşlar sana cevabını vermişti ama yetmemiş sanırım?
https://www.r10.net/twitter/1275200-t...lama-botu.html

+
biz bu işten ekmek yiyoruz yapmazsak aç kalırız v.s. diyosunda 10 gün olmuş r10 a geleli önceleri açmıydın?
+
dikkat ettimde "biz burda ticaret yapıyoruz" diye ahkam kesmesini biliyorsun (sanki biz kumdan kale yapmaya gelmişiz gibi) ama daha önce sattım dediğin ve seni hem r10 a davet eden hemde konularına ballı yorum yazan arkadaşa trade vermemişsin.? 120 liraya script satılmış ne o sana trade yazmış ne sen ona garip değilmi? insanlar 3 liralık işlerde bile trade isterken senin gibi 2 gün önce üye olmuş "0" ticaret puanı olan birinin bu tradeyi es geçmesi manidar.
+
hesaplar ve konu ip kontrolu için report edildi.
+
benım yaptığım yorumlardan ekmeğinle oynadığımı nasıl çıkardın anlamadım?
benım senin satmaya calıstıgın gibi bir script satmıyorum, yani rakip değiliz. ben senin ekmeğinle neden niçin oynıyayım? "kişi kendinden bilir işi" mi oldu?
+
r10 da senin geldiğin forumlarda ki gibi 3-5 zibidi yoktur kardeş.
burda zibidiler barınamaz. "dün kaba necasettin, bugün koktun" diye bir laf vardır bilirmisin? 2 günlük r10 kariyerinle insanlara hakaret edip maymun zibidi ilan etmek, adamlık dersi vermekle varacağın nokta bellidir.
+
hakaret içeren mesajlar report edildi.
Şu konuyu ilk önce iyi oku ben burda script satmıyorum.İlk önce kendi yazdıklarını oku sonrasında bana bu lafları yaz eğer sana laf yaparsam namerdim.Senin bu yaptığın yüzsüzlüktür hocam başka birşey değil konuyu fazla uzatma report ettiysen et ortada suçlanılcak hiç bir şey yok yarası olan gocanır diye bir laf var onuda hatırlatmak isterim.