Windows Phone istemiyorum sadece android bakiyorum
butce arttiramam android alacagim ayrica discovery yi 6 ay boyunca araliksiz her gun gordum bir skintisi yok... Aksine etrafda dolasan siylentiler kullanim hatasi...
sisirme yapilmis o kadarda kotu degil
Verdiginiz linkde sisirme ustune sisirme yapilmis... 1 tl lik plastik kullanilmis vs denmis. Yok artim o kadar kotu degil...
Belirtilen hatalar kullanici hatasi sarj soketini adam ters takmis soket bozulmus cihazda ters oldugu icin herkes hatali kullaniyor ve haliylen kiriliyor... Adamin birisi kendisi soylemis benim yuzimden oldu diye...
Wonder telefonu 2 yildir kullaniyorum ve cizigi yok birazda kullanan kisiye gore degisiyor onlar kotu kullaniyordur ben temiz?
Adam ilerdeki kanepeye telefonu firlatiyordur. Ben elimle birakiyorumdur bunlar cok onemli seyler goze gelmez ama hepsi kullanici hatasi
Ha olmaz ama hatali cilti garantisi var telpa yapmiyor mu? Tuketici haklarina basvurdugunuzda ucretsiz olarak yaptirabilirsiniz donanimhaber de ornekleri var..
Lutfen cihazi kullanmayanlar yorum yapmazsa memnun olucam
Tapatalk ile gönderdim yazım hatası olabilir
hocam soket kullanıcı sorunu değil maalesef.. bundan kesin haberiniz olsun.. bende de sorun yok demiştim fakat bozuldu yine.. başka bir şarj kablosu kullanmak da fayda etmiyor sadece geciktiriyor..
tüketici hakları da 2 ay sürer ondan canınız sıkılır haberiniz olsun..
bir de androidin genel sorunu yavaşlama bunda biraz daha erken boy gösterebilir.. ondan arada format gerektirir..