rknnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce bilgisayarımın şarj giriş (soket) yerinde temassızlık vardı. Garantide yoktu 2 yıl geçtiği için. Ben de fazla masraf çıkmasın diye evin oralardaki bir bilgisayarcıya verdim giriş yerini değiştirsin diye. O zamana kadar bilgisayarda giriş yerinden başka hiçbir problem yoktu. Ancak tamirden aldıktan sonra bilgisayarda yarım saat zaman geçirince aşırı ısınmalar başlıyor ve laptop kendi kendini kapatıyor. Fan çalışıyor, termal macunu da yeni değiştirmiş tamirdeki adam. Herneyse sorun çözülmeyince bende samsung bayisine götürdüm. Orda da bi güzel baktılar fan falan temizlediler ancak hala sorun devam ediyor. Samsunga söylüyorum böyle böyle sıkıntı var diye, adamlar sorunun ne olduğunu çözemedik diye cevap veriyorlar. Sizce sorun ne olabilir laptopta? Anakartta mı sıkıntı vardır? Görüşlerinizi bekliyorum, biraz uzun yazdım kusura bakmayın )
Arkadaşım o çok kötülediğimiz casper'ı kullanıyor cihazda ısınma yok, lenovoya bakıyorum sanki buz dolabı, benim samsung'a geliyorum bildiğimiz ekmek fırını. üstünde samsung yazıyor diye 600 lira fazla ödedik, haram olsun.