Yapmış olduğunuz çalışmayı taktir ettiğimi belirtmek isterim.
Fakat ben bitcoin`in yaygınlaşmasına ve gündelik hayatta kullanılmasına kesinlikle karşı biriyim.Neden;
-Para birimi olduğunu varsayarsak üzerinde denetçi bir kurum yok(Merkez bankası).
-Ve arkamda garantör bir kurum yok(Yine merkez bankası)
-Hırsızlıklarda paranın seri numarası yada ona benzer işimize yarayacak bir bilgi yok.
-Kimseye hesap vermiyor illegaliteyi arttırıyor.
-Kimse yarın bu bitcoinlerin fişinin çekilip çekilmeyeceğinin garantisini veremiyor.
-Bitcoin neye kime hizmet eder çok net bir bilgimiz yok.Yaratıcı olarak çekik gözlü bir abimizi koymuşlar karşımıza ama ondada kesinlik yok.
-Ülkeler arasında yüksek bitcoin transferi olduğunda bunu nasıl durduracaksınız ?(Ülkemizden paranın kaçması gibi düşünün, devlet bir kanun çıkarır parayı tutar ama bitcoinde bu yok).
-Yüksek meblalı ticaret yapsam maliyenin ruhu duymaz deli gibide vergi kaçırırım(varsayım).Ne yapıcak maliye Bitcoin kurumuna yazı gönderip bana ait mali dökümü mü isteyecek

(Bitcoin bozurmaya yada almaya denetim koyulur diyenlerde çıkacak onlarada şunu demek istiyorum ; yurtdışında alınan bitcoini Türkiyeye kimsenin ruhu duymadan sokar istersen 10 katınıda habersizce vergisizce engelsizce çıkarabilirsin

).Vergi denetimi çökerse işimiz biter.
Daha yazacak çok şeyim var fakat sıkıcı bir hal almasını istemiyorum bu kadar yeterli diye düşünüyorum.
Eğer bir hatam varsa lütfen kibar bir dille anlatın,öğreneyim(cidden).Hayırlı geceler.