Meryemce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam dahil olmayacaksın sorun değil inan ki, tartışmıyoruz, bilgilendiriyoruz birbirimizi. Ama püf nokta, akıl ve kasıt.

İnsana verilen en büyük nimet? Kur'anda kaç ayette akletmez misinizveya düşünesiniz diye soruyor biliyor musun?

Özetle, aklı başında olan kolay kolay canına kıymaz, canına kıyanın da aklının başında olup olmadığını Allahtan başka kimse bilemez.

Bu yüzden "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" demekten başka alternatifimiz olmamalı. Hüsnü niyet çerçevesinde.

Saygılar
Hocam bakın , kişi delirmiş gerçek anlamda çıldırmış olsa ne yaptığını bilmese hani dediğiniz gibi olsa doğru söyledikleriniz. Ama gelip kendi fotoğrafını çekiyor bilinçli olarak,facebook hesabına giriyor bilinçli olarak,fotoğrafını koyuyor ve ''son'' yazıyor. Gerçek bir deli ile bu kişiyi yanyana getirdiğimiz de aslında bu kişinin ona göre ne kadar akıllı olduğunu görürüz. İntihar'ın tövbesi de yok biliyorsunuz. Ben size hiçbir konuda haksızsınız demedim zaten. Ama şu doğrultuda korkarım ki benim dediklerim haklı çıkıyor.Bu doğrultu da ''ahirete ilk kavuştuğunda mekanı cennet olamayacak gibi gözüküyor,affedilir affedilmez bunu bilemeyiz''. Yani benim tek diyeceğim kendine yazık etmesi,ailesine ise başsağlığı.