Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzülmüyorum , üzülemiyorum. Üzülmek istiyorum ama olmuyor. İntihar bu ''Mekanı Cennet Olamaz'' Tek üzüldüğüm konu kendine ve ahiretine yazık etmesi.
Valaha barış dayanamıcam şu forumda nerede dolaşsam mesajlarına denk geliyorum ve çoğunu beğenmiyorum, diğerlerine bir şey demem anlamsız ama şu konuya bu tarz mesaj yazınca dayanamadım.

Allah mısın peygamber misin? Çocuk belki ruh hastası, delirmiş, kendinde değil, intihar etmiş, sen nereden bilecen kim nereye gidecek? Yahu bir insan ölmüş.

Üzülmek istiyorum, üzülemiyorum? Neden üzüleyemiyosun? Belki seninle yaşıt birİ göçtü gitti dünyadan, bom b*k bir hayatı olduğuna, dayanamadığına, son çare canına kıydığına nasıl üzülemiyorsun? Bir insanın ölümüne üzülmüyorsan diyecek bir şey yok tabi.

Senin gibileri anlayamadım, anlayamayacağım. Lütfen cevap verirsen de alıntı yapma.

İyi forumlar.