Merhaba arkadaşlar,
elimde bulunan Facebook profilini satışa çıkarmaya karar verdim nedeni ise; fazla ilgilenemediğim için hitinin düşmeşinden korkuşumdur,şuanlık böyle bir durum yok fakat ilgilenebilecek arkadaşa satıcağım. Kısa zaman içinde hiti günden güne artan hesabımı satılığa çıkarıyorum. Hesabı açtığım günden beri bir kere bile kapanma gerçekleşmedi, ayrıyeten hesabı açılalı 3 ya da 4 gün oluyor toplam da şu zamana kadar gelmiş olan arkadaş isteği 1000,kabul ettiğim 500 adet var.
-
Profile çok seri şekilde arkadaşlık isteği gönderiliyor.
-
Teamviewer üzerinden hesabı göstereceğim.
-
Gelen istekler; %10 yabancı,%90 Türk.
-
Gelen istekler; %85 erkek,%15 bayan.
-
Herhangi bir kapanma gibi birşeyi şuana kadar hiç olmadı.
-
Şuan ben bu yazıyı yazar iken 31 adet daha arkadaşlık isteği geldi 
- Güvenlik konusunda yine aynı şekilde geçenlerde başka bir hesap sattım,alan arkadaş oldukça memnun ayrıyeten sattığım konuya bakabilirsiniz.
- Profil Link : PM & DM yoluyla verilebilir.
- Arkadaş Sayısı : 500+ (Hali hazırda 1000'i geçik arkadaşlık isteği var.)
- Abone Sayısı : Henüz açılmadı.
- Günlük Gelen Arkadaşlık Sayısı : 100 ila 300 adet arası değişiyor.
- Mobil Onay : Hayır.
- Ad Soyad Değiştirme Hakkı : Var,evet.
- Kullanıcı Adı Değiştirme Hakkı : Var,evet.
- Profil Açılma tarihi : 4 gün önce açmış olmam lazım.
- Daha önceden cezası varmı : Hiç bir cezası bulunmamaktadır, daha önceden almış olduğu herhangi ceza yoktur.
- Fiyat : 125 Türk Lirası.
(Anlaşma yapılabilir.) - Ödeme Seçenekleri : Paypal,PTT Kart,cebe havale.
- EK Bilgi: Hesap,bayan hesabıdır fake ve aktif bir profildir. 4 gün içerisinde 1500'ü geçik arkadaşlık isteği geldi şuan bu konu açılır iken bile 31 adet istek gelmiş durumda.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27:48 -->-> Daha önceki mesaj 22:25:06 --
Edit; konuyu açarken gelen arkadaşlık isteği 31'di. Konuyu açtıktan sonra 92 adet olmuştur.