Allah aşkına macbook dell tablet için mi herkez oraya gitti? Yada yeme içme vs. için mi? Çekiliş olsa ne olur olmasa ne olur şahsen eşim eliyle çekti sahnede x birine hediye verildi, solumda oturan çok genç arkadaş kapanış konuşması sonrası son çekilişde macbook kazandı. Türkiye'de 75.ooo.ooo kişi yaşayan ülkede seçimlerde trafolara kedi girerken siz burda seçim adaletsizdi demektesiniz, bence sponsorlar seneye çekiliş yerine bilgi yarışması düzenlesin hediyeler ona göre verilsin, konu ordan bilgi öğrenmenizdi/öğrenmemdi. Tamam bazı konuşmacıların konuşması akıcı olmayabilir ama ben oldukça fazla bu tarz konferans/seminer ve festivale katılan biri olarak hata göremedim asla yazdıklarım taraflı değil ne gördüysem onu söylüyorum, festivalin son dakikasına kadarda ordaydım ( Birisi yazmış üst mesajlarda macbook alan yaşlı birisi mac'i kaptı çıktı gitti diye ) o bu işi yapmasın bence ben bilgi yarışması düzenleyeyim konumuz üzerine o zaman mac yada x hediye almak kolaymı görürler.

Tekrar herşey için teşekkürler, ayrıca SH çalışanlarından Gökçe Hn. ve Birkan bey'e ayrıca teşekkür ederim çok profesyonel insanlar.

Ayrıca takım elbiseli gelen saçı 2 numara olan şahısda bendim bazen boynumuzdaki yazılar ters dönmüş beni tanımayanlar için yazdım. Ayrıca böyle spor giyinilen bir konferansa ilk defa katıldım

Selçuk bey size de böyle bir aktivite de öncü olduğunuz için teşekkür ederim eleştiriler olmalı zaten ama hediyeleri ve çekilişi kafaya takanlar oldukça enteresan geldi bana