Bu arada Oğuzhanın yorumu yanlış değildi, WHMCS kötü veya sorunlu demedi, aksine tüm opensource yazılımlarda olduğu üzere bunda da ortalama ayda 1 irili ufaklı sorunlar yaşanabiliyor dedi, bu yüzden yazılımları sürekli güncel tutmanız takip etmeniz, nasıl olsa çalışıyor diye kendi başına bırakmamanız gerekir diye ekledi. Bunu söylemekteki amacı her önüne gelen bu işe dalmasın işten anlayan yapsın, anlamıyorsanız yazılım desteği alabilirsiniz diye eklediğini hatırlıyorum...
Bu arada ben konuya ilk başladığımda katılmak isteyenler olursa lütfen bana ulaşsınlar diye belirtmiştim, fakat elini taşın altına sokanların sayısı azdı. Bu yüzden önerim, bilgi ve becerinizi paylaşmak isterseniz aramıza katılın. İçerik ve konuları belirleme süresinde son 20 gün birlikte 2 tam gün toplantı yaparak ortalama 300 civarında mail alıp göndererek birlikte düzenledik.
Sonraki organizasyonlarda lütfen sizde aramıza katılın ve içeriği- konuları- konuşmacıları bilrikte seçelim düzenleyelim.[COLOR="Silver"]
Katılıım sağlayan eş dost arkadaşlarımızın bahsettiği ve rahatsızlık veren bu olaydan sonra bir sonraki festivalde bu kesinlikle şart oldu, inşallah bir dahaki festivalde konuşmacı olmayı isterim ama kendi firmamımın reklamını yapmak için değil, sistem yönetimi konusuna ilgi duyan arkadaşlarımızın ufkunu açmak ve yol göstermek için orada olacağım inşallah. Forum içerisinde de yine hosting sektörünün yan dallarıyla ilgili işler yapan uzman arkadaşlarında bilgi birikimlerini aktarmaları çok daha dolgun bir sunum olmasını sağlayacaktır muhakkak.
Tabiki siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız böyle bir organizasyon düzenlemeye kolay kolay kimsenin cesareti olmaz, bu bir başlangıçtır hatalar eksikler olabilir, sunumların bazıları şova dönüşebilir veya bilgi açısından yavan kalabilir, biz sektörün içinde olan insanlar olarak birlik olup elimizden geldiği kadarıyla sizle fikir alışverişinde bulunup yardımcı olacağız o konuda her zaman yanınızdayız ve yanınızda oluruz.