CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , Bildiğiniz birşey varsa "şikayetim var" bölümüne konu açınız ilgilenelim.
Aksi takdirde bu şekilde mesajlar yazmayınız ve editleyiniz.

adam bana hakaret ediyor. mesaj editlemesi gereken birisi varsa o dur. lütfen gerekli uyarıyı arkadaşa yapınız.

ayrıca bildiğimiz bir şey olmasına gerek yok. zaten rahatsız olduğum konuyu yazdım. önüne gelen konu açıyor örnek makale istiyor. geri dönüş zahmetinde bile bulunmuyorlar. ben de bu durumun gereksiz olduğunu belirttim. bu tür adamlar kendini zeki sanıyor aklı sıra 10 15 kişiden örnek adı altında makaleyi alacak işine bakacak.

gulcanozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım benim mesajıma yanıt olarak yazmışsınız bunları. Eğer öyleyse ben iş gizliliğini önemsemiyorum gibi bir algı oluşur ki hiç istemem bunu. Ben mesajımda her iş için ayrı örnek makale yazmaktansa daha önce teslim ettiğim ve bir sitede yayımlanan yazının linkini paylaştığımı belirtmiştim. Link paylaşıldığı için nasıl sorun olabilir anlayamadım tam olarak? Sonuçta daha önce bir sitede paylaşıldığı belli zaten sitenin yazı linkini veriyorsun, ikincisi siteden kopyala yapıştır yaparak kendi sitesinde bir daha yayımlanırsa bu onun sitesine zarar verir birinci siteye nasıl bir zararı olabilir çözemedim. itrader var evet ama herkesin beklentisi ve kalite anlayışı da farklı bunu belirtmek isterim. Yani siz bana bir makale yazarsınız ben bayılırım itrader veririm ama başkasına yazarsınız o hiç beğenmez. Örnek makale talebini doğru buluyorum bu yüzden...

ilk akla gelen sitesine makale ekleyen arkadaşın makaleleri indexlenmeden uyanıklara çalma imkanı sunarsın