Bunun için bu sitede itrader olayı var arkadaşlar.
Ben iş gizliliği için asla önceki yazılarımı paylaşmıyorum, paylaşma taraftarı da değilim. Müşterilerin de bu konuya önem verdiğini biliyorum. Aksi halde nereden bilinecek önceki işin farklı bir kanalda tekrar paylaşılmayacağı?
Konu başlığına geri dönersek; makale başına 3 TL ok ise benimle irtibata geçebilirsiniz.
Sanırım benim mesajıma yanıt olarak yazmışsınız bunları. Eğer öyleyse ben iş gizliliğini önemsemiyorum gibi bir algı oluşur ki hiç istemem bunu. Ben mesajımda her iş için ayrı örnek makale yazmaktansa daha önce teslim ettiğim ve bir sitede yayımlanan yazının linkini paylaştığımı belirtmiştim. Link paylaşıldığı için nasıl sorun olabilir anlayamadım tam olarak? Sonuçta daha önce bir sitede paylaşıldığı belli zaten sitenin yazı linkini veriyorsun, ikincisi siteden kopyala yapıştır yaparak kendi sitesinde bir daha yayımlanırsa bu onun sitesine zarar verir birinci siteye nasıl bir zararı olabilir çözemedim. itrader var evet ama herkesin beklentisi ve kalite anlayışı da farklı bunu belirtmek isterim. Yani siz bana bir makale yazarsınız ben bayılırım itrader veririm ama başkasına yazarsınız o hiç beğenmez. Örnek makale talebini doğru buluyorum bu yüzden...