Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Festival mükemmel geçti WHMCS'ye ... atan Maestro Panelin yazılımcısı ise kendi sisteminde ki bug'ı söylemekten çekinmiyor. SubDomain oluştururken yeni domain oluşturur gibi oluşturmak gerekiyor bunu becerememiş kendileri. Niye bilmiyorum ama gelir kapıma o denli tükürüp o kadar hostingci bir o kadarda müşterimin içinde karalaması hiç hoşuma gitmedi. Açık olan bir sistem için açığı kapatmaları için teklif sun modül yaptırma: http://wiki.maestropanel.com/whmcs-module.ashx
Ben festivalde yoktum ancak festivale katılan birçok eş dostumuz ile görüştüm aynı konudan rahatsızlık duyduklarını belirttiler. Sektörle ilgili böyle güzel bir organizasyonda sektörde yer alan birinin sektörle ilgili genel konularda aydınlatıcı bilgiler vermesi yerine kendi ürünün reklamını yapması hiç hoş olmamış.

Whmcs babamızın oğlu değil, evet zamanında sıkıntıları olmuştur bu kadar fazla kişinin kullandığı popüler bir otomasyonda sıfır sıkıntı olması zaten mümkün değildir, sıkıntılar çözülemiyorsa evet bu bir sorun olabilir ama hızlı şekilde çözüm üretildikten sonra stabilite her geçen gün arttıkça herşey daha güzel olacaktır, onbinlerce firmanın kullandığı ve şu an doğru düzgün alternatifi olmayan bir otomasyonu yerden yere vurup insanların kafasını karıştırıp, kendi projelerinin reklamını yapmaları uygunsuz bir davranış.

Selçuk bey sonraki yıllarda bu tür talihsiz konuların yaşanmaması için çaba gösterecektir.