PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın bulaşma, o arkadaşla bağlantını kes..
hocam biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim

monami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saadet Cemaati Namaz, Zikir, Sohbet Geceleri Oluyor.
Sonra Arkalarından Çokca Beddua Ettiriyorlar.
öylemi yaptırıyorlar

arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedense hep aynı hikaye benimde arkadaşımla aynı macerayı yaşadık telefonla olmaz cafede bulasalim neyse adamların site satma gibi bir niyeti yok, yada disk filan onlardan da bilgeri yok zayıf noktadan vuruyorlar "para " ama kaç kişinin gunahina girip sırtından para vuracaksin. Birileri de senin sırtından.. Birde "bak kimseye anlatmıyorum sadece sana anlatıyorum değerini bil " yazık o.insanlara

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet bide bana sakın kimseye anlatma anlamazlar dedi biz burada canımızı dişimize takıp site kuruyoruz geliştirmeye çalışıyoruz herifler ilkokul çocuğunun yapacağı siteyi bize yaptırtım üstüne 2 bin tl alacaklar herşeyi geçtim abisi, referans sistemi gibi bişey var mesala ben onunla iş yapsam beni o getir diyecek ve komisyon gibi bişey alacak işe ben başlıcam aynı şekilde yakın arkadaşlarımı kazıklayıp onlardan 2 bin tl alacağım ve komisyon alacağım onlardaki mantık bu şekilde işliyor anladığım kadarıyla ben bu host işini anlatınca köşeye sıkıştığını anladı dediki sen beni iyi dinlememişsin bide pişmiş kelle gibi gülüyor diyorum ben akrabalarımın üzerinden 2 bin tl alıp para kazanmak istemiyorum diyor ee şuanda müsait değilim sonra tekrar görüşelim