merhabalar arkadaşlar geçen gün bir arkadaşım bana bi iş anlatacağını çok para kazanacağımı söyledi ama telefonda anlatamam dedi neyse diğer gün kafede buluştuk biraz sohbetten sonra işi anlatmaya başladı ilk olarak mega holding diye bir firma var deyince daha önce r10 nette okuduğum kesin çalışmayın diye bir konu geldi neyse hiç çaktırmadım dinledim arkadaşı slaytlar felan leptopda gösteriyor.En sondaki diyorki yıllık 220 bin tl kazanacaksın nasıl olacakmış şöyle site kuracaksın diyor sitene bakayım diyorum eskiden mynetin sunduğu siteler vardı ücretsiz kurdukları site bundan bile berbat diyorum hangi altyapı diyor easybuilder niye wordpress değil diyorum diyorlar wordpress çok ağırdır yavaştır dedim hadi ya öyle bişey vardıda benmi bilmiyordum dedim belki size firmanın sunduğu hosta bakayım disk alanı 10 gb vermişler diyor limitin dolarsa pm atıyorsun artırıyor dedim haci adamlar easy builder ile kurulan siteye 2 gb bile verseler yine dolmaz zaten ardından asıl lafa geldi bu işe başlamak için 2 bin tlilik bir ücret yatıracakmışız.Dedimo ney için diyor sitenin bu masrafları ve eğitim setleri v.s arkadaşım zaten sınırsız trafik ve disk alanı için ben yıllık 100 tl + 20 tl domain ödüyorum eee maximum herşeyiyle birlikte 400-500 tl ye mal olacakken niye 2 bin tl vereyim dedim bi düşüneyim ben hemen kıvırıyorlar 1 gün içinde bul parayı kaydını yapalım diyorum ben 1 ay sonra başlamak istiyorum diyor ozaman çok geç olacak seninle ilgilenemiyebiliriz sizce bu şirket nedir aslı neyin nesidir varmı bildiğiniz bişeyler