bekchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin sana göresi bana göresi olmaz, mantığı olur. ve mantıksız konuşuyorsun.

1. Biz sadece bir sayfayı bir kez pingleriz. Aşırı ping ya da gereksiz ping durumu olmaz.
2. Sadece google RPC yapısını bir kez pingleriz, abuk subuk bir çuval yerede ping atmayız.
3. Buyrun kodumuzdan küçük bir örnek :
$server = 'http://blogsearch.google.com/ping/RPC2';
$options = array(
    'prefix' => 'weblogUpdates.'
);
Keşke pingil nedir diye google da kısa bir araştırma yapıp öyle konuşsaydın. Klasik karalama, zararlıdır diyip işin içinden sıyrılma kampanyaları. İnan 7 yıldan fazla süredir bu sitedeyim ve 7 yılım yerli projelerin karalanmasını izleyerek geçti. Laf yetiştirmeye çalışarak enerjimi buraya harcamaktan vazgeçtim. Amerikalıların bir lafı vardır "Put in work" derler. Bizdeki tabiriyle "az laf çok iş" ...
Cahilliğini de pingil in çalışma sistemini bilmeden yorum yaparak kanıtlamış oldun.

Hayırlı işler ...
benim dediğim şey pingilin mantıgı değil..aşırı pingin zararlı olduğu yönünde eskiden işe yarıyor olabilir ama google çok değişti bu konularda olay bu yoksa eskiden yarıyor olabilir..bu şekilde bir sürü yabancı proje var..senin farkın nedir kodları bilme şansımız yok.karalamak istemiyorum..seninle alıp vereceğimde yk..ama cahillik olarak insanları suçlamak yerine adam akıllı bir şeyler söyleyebilirdin..bana kalkıp bu türk projesi vs hikayelerinede girme..pingil ne projesi olabilir ya..alt tarafı ping ping..

klasik karalama falan ihtiyacım olsa kalkıp senin bu yorumuna güler geçerim..ama kalkıp sana diyorum ki hiç baktınmı ne olduğuna benim yazdıgımla ne alakası var yazdıklarının..

az laf çok iş de sana hayırlı işler..bizde insanları uyarmaya devam..neyse bu konuya son mesajım..kolay gelsin..