dogussonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Dıkkat Cekıcek Seyler Bulmalısın ASlında Ne Yayınlarsan Yayınla En Kötü %5-6 Tık Alıyor Ben En Fazla %17 Ye cıkarabıldım o Rakamı Onemlı Olan Dıkkat Ceksın

Ama Facebook Bazen Onaylamıyor Onada Dıkkat Etmelısın Sıddet ve Cınsellık ıcermemelı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:02:40 -->-> Daha önceki mesaj 03:58:44 --

Pardon Etıketleme Ve Paylastırma vb. Taktıkları acıklarmısın Deneyelım Bızde
Açıkcası eski sayfalardan umudunuzu kesin. Düzeleceği malum. Yeni sayfalar açın. Etiketlemeden kastım mesela xxx adında bayan model sayfamız var. Birde bol arkadaşlı profilimiz var. XXX modelimizin sayfasında paylaştığımız gönderiye , bol arkadaşlı profilimizden arkadaşları fotoğraflara etiketleyin. Görüntülenme sayısı artacak. Sayfa beğeniside artacak.

Bayan model seçin. Erkek sayfa üyeleri melun aptal oluyor. İstediğinizi yapıyor.

Mesela geçen bir video üstünde yorumlara bir arkadaşınızı etiketleyim dedim.

Sonuç : 2 / 2.536
Diğer yorumları gör
1.175.040 kişiye erişildi

Sayfa istatistiklerinizden günün yoğun saatlerini belirleyin. Günde 4-5 gönderi paylaşın. Günün en yoğun saatinde video paylaşın. Videolar daha hızlı yayılıyor.

Sayfa duvarında başkalarının gönderi paylaşmasına izin verin.(küfür filtresine http ve www yazarsanız link paylaşamazlar.) Ayrıca fotoğraflarında etiketlenmesine izin verin.