pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pingin hicbir zarari yoktur seklinde milleti yanlis bilgilendirmeyin lutfen. Asirisi zararlidir, spamdir!
setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress update services ben sizden açıklama beklemiştim adamlar wordpress script kurarken tek bir tane ping koyuyorlar oda zaten Ping-O-Matic, buda yeterli zaten kendi içinde optimize bir şekilde çalışıyor yani sizinki gibi değil..webmaster tools da gidip bakın orda bir değer var o sıfıra yaklaşınca o sitenin düzeni bozuluyor (biraz araştırın bulursunuz).bu konuda doğal olacaksınız..sürekli aşırı pingin ve her konuyu aşırı her yere pinglemenin zararlı olduğunu birçok yer yazıyor..Cahillik dediğiniz şu durumu adamlar 2012-2013 yılında çok tartıştılar ve ortak kanı şu fazlası zarardır..ayrıca bir sürü foruma bakabilirsin kimi çok faydalı buldugunu yazar ama geçicidir genelde..google eskisi gbi değil..bu olayın pek o kadar çok ahım şahım bir durum olmadığı ortada..ne güzel valla sürekli ping at gelsin trafik..o zaman tüm ping sitelerine atalım her konuyu..yermi sence google? bana göre aşırısı spamdır..
Bu işin sana göresi bana göresi olmaz, mantığı olur. ve mantıksız konuşuyorsun.

1. Biz sadece bir sayfayı bir kez pingleriz. Aşırı ping ya da gereksiz ping durumu olmaz.
2. Sadece google RPC yapısını bir kez pingleriz, abuk subuk bir çuval yerede ping atmayız.
3. Buyrun kodumuzdan küçük bir örnek :
$server = 'http://blogsearch.google.com/ping/RPC2';
$options = array(
    'prefix' => 'weblogUpdates.'
);
Keşke pingil nedir diye google da kısa bir araştırma yapıp öyle konuşsaydın. Klasik karalama, zararlıdır diyip işin içinden sıyrılma kampanyaları. İnan 7 yıldan fazla süredir bu sitedeyim ve 7 yılım yerli projelerin karalanmasını izleyerek geçti. Laf yetiştirmeye çalışarak enerjimi buraya harcamaktan vazgeçtim. Amerikalıların bir lafı vardır "Put in work" derler. Bizdeki tabiriyle "az laf çok iş" ...
Cahilliğini de pingil in çalışma sistemini bilmeden yorum yaparak kanıtlamış oldun.

Hayırlı işler ...