Alıntı
Platformumuz açıldığından beri zaman zaman art niyetli kullanıcılarla da karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta platformda yaşadığımız bir olay hakkında siz değerli abonelerimizi bilgilendirmek istiyoruz.
ukashcards.com domaininin sahibi Osman Arslan domainini platform üzerinden Suat Kaynarca ile anlaşma sağlayarak satış işlemlerini başlattılar. Her zaman olduğu gibi alıcıdan ödemeyi tahsil edip satıcıdan alan adını teslim aldık. Domaini alıcıya teslim ettikten sonra, alıcı Suat Kaynarca ödeme firması olan Paypal’a itirazda bulundu ve domaini teslim almasına karşın ödemesinin iptalini talep etti. Bizim ispatları sunmamıza karşın Paypal firması işlemi iptal ederek alıcıya parasını iade etti. Bunun üzerine domainin kayıtlı olduğu Godaddy firmasına olayı izah edip domaini geri aldık. Akabinde, mağduriyetimizi gidermek ve olayı aydınlatmak adına, standart prosedürümüz gereği satıcıya domainini iade etmek istememize ve ödememizi talep etmemize karşın satıcıdan olumlu yanıt alamadık. Bu hafta olayı mahkemeye intikal ettirerek hem -varsa- suçlu tespiti hem de benzeri olayların diğer alıcı ve satıcıları etkilememesi adına harekete geçeceğiz. Haftaya hem suç duyurusunu hem de dava dilekçesini sizlerle paylaşacağım.
Gerçekten güldüm hemde baya... Etkinlik yapacaksın, öyleyim böyleyim diyeceksin ama 450 TL civarında bir satış için bunu yapacaksın.

Konu sahibini tanımıyorum, hakta vermiyorum. Diğer tarafı da pazarlama kampanyalarından görüyorum ama bu olmamış cidden.