LÜTFEN OKUMADAN YORUM ATMAYIN
Beyler duyduğuma göre yurtdışında bazı firmalar hiçbir ek ücret vs. almadan koruma sağlıyormuş bana hem korumalı hemde çok uygun fiyatlı vds lazım bide ücretini yıllık ödemeliyim kapanmamalı çok uygun diyorum çünkü istediğim özellikler aşırı düşük Türkiyede Ddos korumalı olanların fiyatı çok yüksek yurtdışı lokasyon olaraksa redhost vs. firma isimleri duydum saldırıları pek yememeli lütfen beni aydınlatın

gerekli olan özellikler
256 mb ram
10 gb hdd
50 gb trafik

Ne amaçla kullanacağım?

Online oyun sektöründeyim oyuncular oyuna İp adresi yazıp giriyorlar Türkiye'deki makinama oyunu kuruyorum.Ping süresinin kısa olması için Türkiye'de kurmak zorundayım ancak buradaki oyuna ip yazarak girdiklerinden adam ipye saldırınca makinaya saldırmış oluyor yurtdışından yapıyor bu işlemi yüksek hatlarla ve sunucu kapanıyor ip gizleme durumum yok çünkü bu sefer oyuna giremezler ipyi mecbur paylaşıyorum makinayı yurtdışına kapatalım dedik bu seferde müşteri kaybı oluyor yurtdışından giren müşteriler oluyor

X sunucusu Türkiye'deki olsun
Y'de yurtdışındaki

Sizden aldığım Y sunucusuna aynı oyunu kurup oyuna girerken otomatik X'e atmasını sağlayacağım oyuna girerken kişi Y sunucusunun ip adresini gördüğünde ona saldıracaktır haliyle boşa çıkacak çünkü o korumalı olacak Y kasasında kimse olmadığından ve geçişlerde 5 kbit kadar ufak bişey harcadığından ne ram'e ihtiyaç duyacaktır nede kotaya hatta saldırı yemesin 2-3 mbit hat hız olsa bile sıkıntı yok benim için vds'in tek kullanım sağlayacağım alanı A sitesinden B sitesine yönlendirme maskeleme gibi birşey olacak o yüzden özellikleri düşükte olsa trafik azda olsa hiçbir sıkıntı çıkarmaz benimki size para kazandırmaktan çok müşteri memnuniyetine , yardım etmeye giriyor