Organizasyon çok güzeldi. Forumdan bayağı bir katılımcı oldu anladığım kadarıyla, bu kadar bilgili kişilerle tanışıp aynı ortamda bulunmak da ayrı bir keyifti. Bana göre 2 hata mevcut. Onların haricinde ilk etkinliğe göre inanılmaz profesyonellik söz konusuydu.

İlk hata: Konuşmacıların süreleri çok iyi ayarlanmadı, bazı konuşmacılar sürelerini geçerek (özellikle son kısım) dinleyicilerin dinleme algısını elinde tutamadı çünkü can sıkıcı bir hâl aldı (2 saatten uzun bir süre kadar aralıksız sunum olduğundan dolayı)

İkinci hata: Çekiliş sistemi baştan sona bana göre hatalıydı. En büyük hata ise, son 25 tane 100 liralık hediye çekinin dışarıdan gidip alınması. Böylelikle çekilişte önceden çek çıkanlar "o zaman biz neden çekilişle aldık ki?" gibi bir algı oluştu.

Her şey için Selçuk beye çok teşekkürler. Konuyu ilk gün hatırlıyorum "Hosting festivali yapsak nasıl olur?" dan buralara geldik. Çok başarılıydı umarım festival seneye devam eder.

Bunlar benim görüşlerim tekrardan böyle bir fırsat sunduğu için Sadece Hosting ve diğer tüm sponsorlara teşekkürler!