Her ne olursa olsun, iptal olmalı.
Tüketici yasası yeni değişti, satın alınan her ürünün iadesi var, hemde sürelerde uzadı.
Hele süreli hizmetlerde 1 sene peşin öde sonra bir aksilik çıktığında paranı geri alama, ne güzel iş.
Bulunduğunuz yerde tüketici heyetleri var, makbuzunuzu ödemenizi varsa faturanız ile başvurun, şikayette bulunun, iadesi mutlaka olur.

Sözleşmelerinde ne yazdığı hiç önemli değil, kimse kafasına göre iade yoktur yazamaz geçti o dönemler.

Sözleşmede yazanlar tüketici yasasına kanuna uygun olmalı, öyle olsa herkez yazar iade yoktur diye.

Yavaş yavaş Türkiye değişiyor, millet uyanıyor, bugüne kadar böyleydi bundan sonra kolay değil bu işler.

Para iadesi istiyor iseniz tüketici heyetine basit bir başvuru yapmanız yeterli.

Birkaç kişi bunu yapsa, firma bu konuda uyarıda alır, sözleşmesinden o maddeyi çıkarır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:41:44 -->-> Daha önceki mesaj 21:37:59 --

Bende sürekli kesinti yaşıyorum. Adamlar oralı değil,
Birde hosting festivali düzenlemişler, site açmışlar, http://www.hostingfestivali.com diye geçen gün gün ortasında girdim kapalı.

Daha 2 sunucuyu iyi yönetemiyorlar birde hosting festivali düzenliyorlar,
Anlamadım ben bu sadecehostingi.