olgacveysel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben biraz yoruyorum ondan hiç bir telefon dayanmıyor ama kullanan bir kaç kişiye de sordum onlarda da yavaşlama mevcut.. tabi çok memnun arkadaşlarım da var..
kullanım yoğunluğuna ve nasıl kullandığınıza bağlı değişiyor biraz..
general mobile kendisi yapmış gibi gösterip sadece marka bastığını duyduktan sonra soğudum biraz.. bir de baktılar satıyor 600 den 650 oldu sonra 700 oldu..
başlarda kampanyalarla 450 liraya alanlar vardı..

şarj soketi sorunu bir çok kişi yaşıyor.. 50 lira istiyordu en son telpa.. tabi tüketici haklarına giderseniz bedava yapıyorlar örnekleri var..
en detaylı bilgiyi forum.donanimhaber.com dan öğrenebilirsin.. binlerce kullanıcı yorumu mevcut orada..
anladım ben uğraşırım zaten ilk çıktığında cihaz 4 gb dı ve dil paketi tam oturmamıştı yarı ingilizce yarı türkçe artık tamamen türkçe ve 16 gb ölü pixel sorunuda giderildi o yüzden fiyat arttı

sizin kullanımız nasıl mesela örnekk verirmisiniz? benimki gibi mi kullanıyorsunuz diye merak ettim açıkcası

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01:10 -->-> Daha önceki mesaj 10:59:04 --

aves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Zopo ZP998
8 Çekirdekli MTK6592 işlemcili, 14 Mp ve F2.0 fotoğraf, 5.5 Inch ekran .... daha ne olsun.
zopo yu nerede bulabilirim mesela vatan, media markt gibi bir yerde canlı görme imkanım var mı?