-Sınırsız mail alanı sağlaması
-Maile ek Dosya gönderiminde yandex disk senkronizasyonu sayesinde işimizi kolaylaştırması
-Birden çok maili tek bir panelden yönetim özelliği sayesinde kullanıcıyı bir çok dertten kurtarması.(uzun süredir girmediğim bir mailimde 344 okunmamış e-posta olmuş yandex sayesinde tüm maillerimi tek bir panelden yönetiyorum )
-Domain mail(xxx@siteadi.com) konusunda hiç bir ücret talep etmemesi ve 1000 maile kadar izin vermesi aynı şekilde sınırsız alan vermesi.
-Yandex yetkililerine tarafımca atılan maile 2. günde dönüş sağlanması.

vb. bir çok sebepten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Ha olumsuz yanları yok mu var Gmail senkronizasyonu biraz problemli 2 gmail hesabımdan birini bağladım diğerini imap hatasından(imap`ı aktif ettim gmailden) dolayı bağlıyamadım onuda halledicem gibi duruyor(bu problemide gmailin oyunu olarak görüyor çoğu kişi haksızlarda diyemem tüm epostalarımı sorunsuz bağladım birtek gmail arıza çıkarıyor ),birde ttnetle karı-koca gibi ittifaklı çalışarak ttnet müşterilerini bezdirmeseydiler çok iyi olacaktı

Güzel yanları çoğunlukta olduğundan bu olumsuzluklarıda görmemeye çalışıyorum ve yandex`e tekrardan teşekkür ediyorum.