Valla 40 puan ile ders geçtiğin bir sistem yani bitirmeyi kafaya koymazsan bitmez yani şimdi 15 ay er olarak nizamiyede çapraz tutuşta sıcağın altında ve ayazın soğuğunda askerlik yapmak ders çalışmaktan kolay geldiğinini düşünüyorsan er olarak git derim ama ders çalışmak daha mantıklı ama bazı şeylerden feragat etmen lazım dostum
Şöyle düşün bazı özveriler ileride sana o kadar fazla yardımcı olacakki
evet yeni çan eğrisinde ders geçmek kolay oldu ama heralde benden başka herkes iyi yapıyor ki sınavdan 30 40 da alsam FF yazısını görüyorum
biraz üstüne düşmek gerekiyor o da benim hiç yapmadığım birşey.
birincisi uzun dönem askerlik 12 aya düştü 15 ay diye bişey yok
ikincisi aöf 2 senedir çan eğrrisi ile çalışıyor yani ortalama 30-35 le bile dersleri geçebiliyosunuz yani bu demek oluyo ki 20 sorudan 7 soru yapsanız yeterli
bence kaydınızı sildirmeyin ve bi sene daha deneyin çıkmış sorulara bakın sınav öncesi 1-2 hafta çalışın yeterli gelecektir.
teşekkürler hocam, önümüzde ki sene eğer devam edersem öyle yaparım heralde
sadece verdikleri kitaplarda ki ünite sonu testlerini çözerek bitirdim sosyal hizmeti hocam. o kadar da zor değil bu aöf
aöf zor değil lakin işte ben pek takip etmiyorum sınav tarihlerini son zamanlar da bilgim oluyor, sonra ee yani mantıklı birşeyler yaparım ki yapıyorum da 30 40 bazen 50 alıyorum ama bazen yetiyor çoğunda yetmiyor diyebilirim.
en güzeli üstüne düşmek başka türlü olmayacak gibi.