LinkTL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba,
Öncelikle konu ile ilgili olarak biz Link.TL için kişilere Skype üzerinden destek vereceğimiz vaadinde bulunmadık. Bu sebeple Link.TL için gerçekleşen skype görüşmelerinde cevap alamıyor olmanız gayet normal.

Bir diğeri sistemin alt yapısı gereği PayPal üzerinde masspay yaptığımız için üye ödemelerinde kesintiler yapamıyoruz. Fakat banka ödemelerinde EFT/HAVALE ücretleri ve diğer kesintileri kısmi olarak yapıyoruz. Size kazancınızdan 5.00 TL eksik yattı diye sahtekar konumuna koymanızı anlamıyoruz.

Ödemeniz hiç yapılmadı mı? Yapıldı.

Sahtekarlık bunun neresinde?

Bu arada eğer ki beğenmiyorsanız kullanmayın. Kimseye zorla kullan demiyoruz. Aylarca ödeme almışsınız. Ödemeleri iş yoğunluğumuz olduğu zaman sadece geç yapıyoruz. Ama yapmamazlık vs. yapmıyoruz. Burada herkes bizi tanıyor. 4 yıllık bir firmayız ve hiçbir şekilde hak yeme ve sahtekarlık yapma gibi bir girişimimiz olmadı. Sorunlar yaşadık ve düzelttik hep. Ama kimsenin hakkına girmedik.

Şimdi sizden ricam eğer ki Link.TL'yi kullanmaya devam edeceksiniz kişiliğiniz adına konuyu kaldırtmak. Yok kullanmayacağım diyorsanız eğer konu kalsın. Nasıl olsa herkes bizi biliyor.

İyi günler.
Skype desteğinde bulunmadığınızı söyleyip site ismiyle skype hesabı açmak acizliğinizi gösterir..

Link.tl geçen skype görüşmelerinde cevap vermeyeceğiniz söyleniyor ancak daha önce yazdığınız görülüyor ve ödeme konusuna gelince yazmadığınız belirli bu düphe düz sahtekarlıktır ..

Bu konu kalksada sizin yaptığınız rezilliği herkez biliyor...