PesimisTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bana göre yaşadığınız durum tamamen bir amaçsızlık. Kendimden biliyorum aynı şeyleri tam olarak sayılmasa da bende yaşadım. Amacımızdan uzaklaştığımız zaman mutsuzluğa, depresyona gömülüyoruz. Depresyonda da zaten en çok gördüğüm olay kendim ve çevremde çok gördüm aşırı uyku hali. Sürekli yatmak istiyorsun sizinde dediğiniz gibi uyku yetmiyor fazla yatmanıza rağmen. Hayattaki tüm olaylardan bıkmış bir hale geliyorsunuz. Ben bunu bir kaç şekilde atlattım. Bunlardan biri kendime yeni bir amaç belirledim. Tabi imkansız bir amaç değil. Bizim en büyük hatamız bir şeyleri yaparken ya da bir hayat statüsü isterken direk en büyüğünü amaçlıyoruz. Fakat küçükten yavaş yavaş gitme yerine direk en büyüğe geçmek istediğimizden oldukça bocalıyoruz. İnanın bana amaçladığınız hedeflerde yavaş ve emin adımlarla başardığınızı hissettiğinizde her şey düzelecek. Bir diğeri doğru beslenme ve spor. Hocam bir arkadaşta bahsetmiş spor çok önemli. İnsanı zinde tuttuğunu söyleyebilirim ayrıca sosyal hayattan koptuğunuzu söylüyorsunuz spor salonlarında bu sosyal hayat ilişkisini kolayca tekrardan kurabilirsiniz.
Hayatınızı monotonlaştıran şeyleri arada değiştirmek iyi gelir.
Şunu da belirtmek gerekir ki ilaçlar vs her şey bir yere kadar vardır. Önemli olan bunu sizin istemeniz.
Aynen öyle herşey bende bitiyor biliyorum. Hayatımdaki tek amaç evlenip rahat bir yaşam sürmek işimde başarısız değilim ama düzgün kazanamıyorum belki bu yüzden hiç umudum yok çabalamam gerek en ufak şeylerde bile çabalarken kafa dağılıyo gidi streslere, borçlara takılıyo hiç bişey yapasım gelmio buradaki yazılar yön belirlememe yardımcı olucak sanki teşekkürler