Hocam bir dönem aynı şey benim içinde geçerliydi.Yazdıklarını okudukça her kelimende kendimi gördüm.Şimdi çok şükür diyorum.
Hayatına yeni yönler ver.Kendine zaman ayır ve hayatına bir müddette olsa ne kız ne erkek sok.
Ben senin durumundayken beni en çok mutlu eden şey,en huzurlu şey balık tutmaktı.Güzel bir olta takımı al,bir sandal kirala açıl açılabildiğince saatlerce balık tutmaya çalış,yanınada yiyecek içeceğini götürdün mü süper
İzinli gününde hiç uyuma,ertesi gün erkenden uyu bir güzel uykunu al.Evvela uyku düzenini kurmalısın.
Unutkanlık için sürekli not tutacaksın benim yaptığım gibi.Ben o unutkanlığın herhangi bir hastalıktan veya ilaçtan olduğunu sanmıyorum.Psikolojik birşey tamamen,keyifsiz ve mutsuz olduğun için kafanda hiç birşey tutamıyorsun yada istem dışı tutmuyorsun.
Hayattan keyif almaya başlayana,düzenini oturtana kadar not tut sürekli işin ile ilgili.
İş çıkışlarında deniz manzaları fazla kalabalık olmayan mekanlar öneriyorum.İnsana huzur veriyor.Karşında deniz önünde çayın,sigaran...
İlk öncelik ile kendini, mutlu olmak için yanında,hayatında bir kız veya erkek arkadaşa ihtiyacının olmadığına inandırmalısın.
Zamanı gelince zaten hayatına yine insanları dahil etmeye başlayacaksın ama herkese hak ettiği kadar değer vereceksin.
Yardımcı olabileceğim birşey de olursa çekinmeyin hocam.