@Adwordsmania nickli arkadaşa katılıyorum. Bende yetişemiyorum, çok ters bir haftaya denk geldi. O kadar teknoloji firmalasının katıldığı bir etkinlikte canlı hangouts yayını yapılabilir diye düşünüyorum
Canlı yayın çocuk oyuncağı haklısınız, fakat özellikle yapmayı doğru bulmuyorum. Zaten tembel bir sektörüz, canlı yayın yaparsak katılımcı sayısını düşürür bu durum. Zaten %100 ücretsiz olan bir etkinlikte bence ilk 1-2 sene fiziksel olarak katılıp yüzyüze herkesin birbiri ile tanışması daha doğru geliyor bana...
Organizasyon sonrasında konuların videolarını bir kısmını web sitemizden izleyebileceksiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:26:53 -->-> Daha önceki mesaj 10:25:57 --
Kendimi Kara Kuvvetleri Denetlemesine gidiyor gibi hissettim, orada da gözlerimiz kapalı G3 vs söker takardık mamakta, ama sunucu toplamayı, network işlerini bağımsız katılımcılar nasıl yapacak ve hediye kazanacak acaba enteresan bir yarışma türü
Yarışmalar daha değişik seçilebilirdi bence. Donanımdan anlamayan o kadar çok kişi bu işlerle uğraşıyor bir bilseniz keşke
Yarışmalar değil, zaten 1 yarışma var, onuda sponsorlardan biri düzenliyor, bu sponsor datacenter olduğundan kendi işi ile ilgili olarak bir organizasyon düşünmüş durumda...
Biz genel olarak bolca çekiliş yapıyor olacağız.